Fotbal intern

De ce a plecat Cristi Bălgrădean la CFR Cluj: „Dacă o luăm pe moralitate, FCSB a greșit față de mine!” Exclusiv

09.02.2021 | 18:30
De ce a plecat Cristi Balgradean la CFR Cluj Daca o luam pe moralitate FCSB a gresit fata de mine Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean a fost protagonistul celui mai controversat transfer din vară în Liga 1. A ales să semneze cu CFR Cluj, când mai avea patru luni de contract cu FCSB. Portarul de 32 de ani a fost acuzat de trădare de Gigi Becali și de Mihai Stoica și scos din echipă. Bălgrădean a admis pentru FANATIK că își reproșează cum a acționat, dar a precizat că nici cei de la FCSB nu l-au tratat corect.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Cristi Bălgrădean a clarificat detalii importante ale acelui transfer. Pe de-o parte “Pufi” și-a reproșat că nu a anunțat mai repede clubul FCSB că a ajuns la un acord cu ardelenii. Dar a punctat și pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean consideră că oficialii FCSB nu sunt în măsură să îl acuze de lipsă de moralitate, pentru că nici el nu a fost tratat corect. Portarul a fost deranjat că nu primise nicio ofertă de prelungire a contractului din partea FCSB.

De ce a plecat Bălgrădean de la FCSB la CFR Cluj. Culisele celui mai controversat transfer din ultimii ani în Liga 1

Îți reproșezi că nu le-ai spus celor de la FCSB că ai semnat cu CFR Cluj?

– Ok, pot să spun că mi-am reproșat. Moral, trebuia să le spun atunci oamenilor „domne, am semnat cu CFR Cluj” și atunci nu se mai întâmpla nimic. Nu se mai ajungea la tot acel scandal. Dar dacă e să o luăm pe moralitate, și cei de la FSCB au greșit față de mine…

ADVERTISEMENT

Cu ce au greșit? Că nu ți-au propus nicio prelungire?

– Crede-mă, te rog, că nu mai vreau să revenim la ce a fost. Punct și am încheiat discuția despre acest subiect… Vreau să mă concentrez la ce urmează pentru mine, la ce am de făcut la CFR Cluj.

Hai, totuși, să lămurim și episodul cu Mihai Stoica. El a fost cel care ți-a reproșat primul că ai semnat cu CFR și nu i-ai spus…

ADVERTISEMENT

– Da, așa e… Meme aflase, nu știu de unde aflase… Eu mă pregăteam să-l sun, iar când am făcut-o el deja știa… Are și el informațiile lui.

Cristi Bălgrădean și-a dat acordul pentru a semna pentru CFR Cluj în februarie 2020, iar câteva zile mai târziu a gafat în FC Botoșani – FCSB 2-2. Gigi Becali l-a numit trădător după ce a aflat că semnase cu ardelenii.

ADVERTISEMENT
  • 73 de meciuri a jucat Cristian Bălgrădean în tricoul celor de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,65 este cota pentru „FCSB handicap -1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: