Life

De ce a plecat, de fapt, Dan Negru de la Antena 1. Succesul de la Kanal D este imens: ”Nimeni nu credea că voi reuși”

Dan Negru a părăsit postul lui Dan Voiculescu la începutul anului 2022 pentru un contract cu Kanal D, dar care a fost motivul real pentru care a făcut acest pas major.
19.07.2022 | 16:38
De ce a plecat de fapt Dan Negru de la Antena 1 Succesul de la Kanal D este imens Nimeni nu credea ca voi reusi
Dan Negru, dezvăluiri despre plecarea de la Antena 1. Motivul pentru care a semnat cu Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce a plecat, de fapt, celebrul prezentator după o carieră de 22 de ani la Antena 1? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun foarte mulți oameni, moderatorul recunoscând că a fost sfătuit să nu semneze cu Kanal D.

Dan Negru, dezvăluiri despre plecarea de la Antena 1. Motivul pentru care a semnat cu Kanal D

Dan Negru se bucură de un succes uriaș cu quiz-urile pe care le realizează la Kanal D, chiar dacă au fost foarte multe persoane care s-au îndoit de acest lucru. Vedeta susține că a vrut ceva nou, de asta a și plecat de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Fără nicio excepție, TOȚI colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș.

Eram respectat pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile cu diferite formate TV în mulți ani, de la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Revelioane la Blonde sau Next Star.

ADVERTISEMENT

Kanal mi-a oferit însă imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice.

Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: »Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV»”, a declarat Dan Negru pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, aprecieri pentru postul Antena 1

Dan Negru le-a mulțumit colegilor cu care a lucrat timp de 22 de ani la Antena 1 pentru că în cele din urmă au înțeles că transferul său la Kanal D este unul de succes. Vedeta susține că niciodată nu va arunca cu pietre în „fântâna care i-a dat apă”.

A simțit nevoia de o schimbare la vârsta de 50 de ani și a avut curaj să încerce ceva nou. Această modificare i-a dat aripi, fiind chemat să vorbească despre aceste lucruri pe care le-a realizat în ultimele 6-7 luni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a fost invitat la o conferință unde va vorbi despre curajul de a o lua de la capăt și de a reuși la vârsta de 50 de ani.

ADVERTISEMENT