Life

De ce a plecat, de fapt, Leonard Doroftei din România. Cum a fost jignit Moșu’

19.04.2021 | 09:12
De ce a plecat de fapt Leonard Doroftei din Romania Cum a fost jignit Mosu
ADVERTISEMENT

Leornard Doroftei a dezvăluit de ce a plecat, de fapt, din România. Moșu’ a mărturisit că a fost jignit, spunându-se despre el că este cerșetor.

Marele boxer a părăsit țara în anul 2019. El a plecat cu familia în Canada, după o serie de probleme legate de afacerea pe care o deținea la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei mărturisește că o duce bine și face ceea ce îi place să facă. Fostul mare sportiv este antrenor de box. Cu toate acestea, el a menționat că sufletul său a rămas aici.

De ce a plecat, de fapt, Leonard Doroftei din România. Cum a fost jignit Moșu’

Leonard Doroftei a explicat că se simte bine în Canada: „acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna”.

ADVERTISEMENT

„În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec”, a declarat el, potrivit Radio Sport 1, citat de Wowbiz.

„M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor,” a dezvăluit marele sportiv.

ADVERTISEMENT

„Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor am spus că e gata. Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor,” a povestit el.

În trecut, Moșu’ a dezvăluit că cei doi copii ai săi au ales Canada. El a precizat că a făcut o ședință de familie în momentul în care au decis dacă vor rămâne în țară sau nu.

ADVERTISEMENT

Fostul mare campion a menționat că ar vrea să aibă impresia că este plecat în vacanță. El a mai menționat și că trebuie să le ofere un viitor copiilor săi, iar acest lucru îi este aproape imposibil de realizat în țara noastră.

ADVERTISEMENT