Life

De ce a plecat Ellie White din formația DJ Project: “Nu mai suportam”

Au trecut aproximativ 13 ani de când Ellie White a părăsit formația DJ Project, dar mulți fani încă o întreabă de ce nu revine alături de băieți. Artista le-a spus acestora tot adevărul.
14.03.2022 | 10:35
De ce a plecat Ellie White din formatia DJ Project Nu mai suportam
De ce a plecat Ellie White din formația DJ Project. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii au fost de-a lungul timpului curioși să afle de ce Ellie White a părăsit formația DJ Project în anul 2009. Cântăreața a decis să spună tot adevărul și le-a transmis să nu îi mai ceară să revină alături de cei de la DJ Project.

De ce a plecat Ellie White din formația DJ Project: “Nu mai suportam”

Ellie White a început colaborarea cu DJ Project în anul 2003. Atunci a fost sunată să dea o probă, astfel li s-a alăturat lui Gino Manzotti și Dj Max. Probleme între cei trei se pare că au existat încă de la început.

ADVERTISEMENT

“Ajunsă la studio, primul meu contact a fost cu Max. Mult mai târziu ( după ani ) am aflat care a fost prima impresie a lui Maxx despre mine. După ce am plecat de la studio, Max l-a sunat pe Gino să îi spună despre mine. Fraza a sunat cam așa : ‘Pe asta, nici nemții n-o repara!'”, a scris artista pe blogul său.

Inițial, nu a mai fost căutată de băieți, dar după un timp și-a auzit vocea pe o melodie difuzată la televizor. Apoi, a fost sunat în ziua de Revelion și anunțată că în aceeași zi are concert alături de trupă în Bacău. Din acel moment Ellie White a intrat oficial în trupa Dj Project. Au urmat noi melodii, videoclipuri și concerte.

ADVERTISEMENT

Totuși, lucrurile nu stăteau cum ar fi trebuit. Numele ei nu prea apărea pe piese, chiar dacă ajuta la creația acestora, banii veneau târziu sau uneori deloc, iar atunci când și-a întrebat managerul de ce nu apare și ea mai des în presă sau la Tv i s-a spus că este prea grasă.

Artista a cedat din cauza răutăților colegilor săi

Din cauza răutăților, artistei i-a fost din ce în ce mai greu să stea alături de colegii săi. Aceasta recunoaște că era extrem de stresată.

ADVERTISEMENT

“Mult mai târziu ( după despărțire ) am aflat de fapt că revistele mă voiau, că nu eram grasă, însă domnul manager le spunea ca ‘Elena nu vrea să apară în reviste!’ 

Fraza ești grasă și nu te vrea nimeni a fost laitmotiv-ul relației mele cu băieții de la Dj Project. Mi-a făcut viața alături de ei un calvar”, a mai mărturisit artista pe blogul său.

ADVERTISEMENT

Ellie White, înlocuită de Giulia Anghelescu

În final băieții și managerul au decis să o aducă pe Giulia Anghelescu.

“Cum Giulia era mereu prezentă pe sticlă și în online. S-au gândit ei că îngrașă porcul în ajun și va exploda imaginea trupei alături de ea”, a mai scris Ellie White pe blogul său.

În această perioadă l-a cunoscut pe Doru Tinca, logodnicul său, acesta reușind să-i redea încrederea în sine. Astfel, în anul 2009, artista a decis să părăsească trupa.

Aceasta și-a rugat fanii să nu-i mai spună se se alăture celor de la Dj Projent, pentru că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată.

“Vă rog din suflet să NU îmi mai cereți să mă întorc. Mă face să mă simt că și cum ce am făcut în ultimii 13 ani este de rahat. Parcă nu merită atenția voastră, și toată viață mea si carieră mea este legată doar de anii în care am fost în trupa DjP”, a completat aceasta.

Ellie Whit și logodnicul său ajută refugiații

Artista și Doru Tinca au găzduit o familie de refugiați din Ucraina și i-au ajutat cu tot ce au putut. A fost vorba despre o femeie și fiicele acesteia în vârstă de 15 și 18 ani. Situația actuală a inspirat-o pe Ellie White să scrie o piesă, și recunoaște că de câte ori o cântă îi dau lacrimile.

ADVERTISEMENT