ADVERTISEMENT
Life

De ce a plecat Iulia Albu de la PRO TV. Când va apărea din nou pe micile ecrane

Iulia Albu a anunțat că renunță la colaborarea pe care o are cu PRO TV și a explicat de ce a luat această decizie.
Autor: Anca Flondor | 23.06.2021 | 22:24
De ce a plecat Iulia Albu de la PRO TV. Când va apărea din nou pe micile ecrane
De ce a plecat Iulia Albu de la PRO TV. Când va apărea din nou pe micile ecrane. Sursa foto: instagram

Iulia Albu realiza o rubrică “Marțea neagră cu Iulia Albu” în emisiunea lui Cătălin Măruță din 2018. În urmă cu două zile, stilista a anunțat că a încheiat colaborarea cu PRO TV. Fanii au fost curioși să afle unde o pot vedea din toamnă, dar aceasta nu a dat inițial un răspuns foarte clar.

ADVERTISEMENT

În final aceasta a dezvăluit că va apărea din nou pe sticlă și va continua și cu “Marțea neagră cu Iulia Albu”, dar doar pe internet.

De ce a plecat Iulia Albu de la PRO TV

Există zvonuri potrivit cărora Iulia Albu ar fi semnat un contract cu Antena 1, dar deocamdată stilista nu a vrut să comenteze informația. A dezvăluit însă, de ce a decis să-l “părăsească” pe Cătălin Măruță după 4 ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că a simțit nevoia de o schimbare și a dorit să facă lucruri noi.

Iulia Albu și-a anunțat fanii că cel mai probabil din toamnă va apărea din nou pe sticlă, fiind implicată într-un nou proiect.

“Toamna va veni cu multe surprize frumoase atât “pe sticla” cât și în afara ei. După 4 ani frumoși alături de echipa Pro TV, am considerat că a venit momentul pentru o schimbare”, a spus Iulia Albu pentru Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Înainte de colaborarea pe care a avut-o cu Cătălin Măruță, Iulia Albu a făcut parte patru sezoane dintre jurații emisiunii “Bravo ai stil”.

Stilista nu renunță la “Marțea neagră cu Iulia Albu”

Stilista și-a liniștit fanii. Nu va renunța la proiectul său de suflet, “Marțea neagră cu Iulia Albu”, început în anul 2016 . Acesta va fi realizat în continuare în mediul online.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a avut și un mesaj pentru echipa din care a făcut parte timp de 4 ani.

“Sunt mândra că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv.

Va mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? ? Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a scris Iulia Albu, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!