Fotbal intern

De ce a plecat Mara de la CFR. “Poate mă întorc cu Petrescu!”

28.07.2018 | 00:36
De ce a plecat Mara de la CFR Poate ma intorc cu Petrescu

De ce a plecat Mara de la CFR. La o zi distanţă după ce şi-a anunţat plecarea de la conducerea echipei din Gruia, Bogdan Mara, fostul director general al ardelenilor, s-a întâlnit la masă cu patronul campionilor, Neluţu Varga.

Antonio Conceicao şi-a început al treilea mandat la CFR Cluj, dar Bogdan Mara nu mai face parte din noul proiect al ardelenilor după ce tabăra Iuliu Mureşan-Răzvan Zamfir a învins tabăra fostului fotbalist al CFR-ului, Marius Bilaşco şi Marian Copilu. La o zi distanţă de la demiterea lui Edi Iordănescu,FANATIK.RO a stat de vorbă cu Mara, cel care ne-a mărturisit că a rămas în relaţii foarte bune cu patronul Neluţu Varga şi nu exclude o revenire a sa în Gruia, într-o zi, ba chiar alături de Dan Petrescu.

De ce a plecat Mara de la CFR. “Poate mă întorc cu Dan Petrescu!”

Bogdan Mara ne-a spus că era normal să plece de la CFR Cluj după ce Edi Iordănescu, 39 de ani, a fost demis doar după trei partide. “Am plecat de la CFR pentru că nu sunt de acord cu noul antrenor şi cred că proiectul actual nu va merge pe direcţia cea bună. E posibil să mă întorc oricând la CFR, cine ştie… Poate se întoarce Dan Petrescu… Poate mă întorc cu Dan Petrescu… Am rămas în relaţii foarte apropiate cu Neluţu Varga, noi am avut înainte de toate o relaţie de prietenie şi nu una de şefie. Chiar acum sunt la o cafea cu el şi discutăm diverse lucruri. În noul proiect nu o să rămână nici Marius Bilaşco”, a spus Mara.

 Astfel, este de urmărit acum ce o se se întâmple în următoarele meciuri cu jucătorii pe care Bogdan Mara, Marius Bilaşco, Marian Copilu şi Edi Iordănescu i-au adus la CFR Cluj, iar mai mult ca sigur o parte dintre ei deja cred că nu vor mai avea şanse să se impună sub comanda lui Antonio Conceicao. Unul dintre fotbaliştii pe care Iordănescu jr i-a adus la echipă, iar Marian Copilu a insistat pentru el, este tânărul fundaş stânga al ardelenilor, Andrei Radu, 21 de ani.
De ce a părăsit Mara echipa CFR Cluj. Dan Petrescu în timpul unei conferinţe de presă
De ce a plecat Mara de la CFR. Dan Petrescu în timpul unei conferinţe de presă

De ce a părăsit Mara echipa CFR Cluj. Reacţia lui Mureşan!

După ce Bogdan Mara a părăsit CFR Cluj, Iuliu Mureşan, preşedintele ardelenilor, şi-a spus şi el părerea în legătură cu situaţia respectivă şi  argumentat de ce a fost nevoie de unele schimbări. “Am hotărât să aducem un alt antrenor, aşa că l-am adus pe Antonio Conceicao. E un antrenor foarte bun în care avem încredere. Vreau să-i mulţumesc lui Edi Iordănescu şi, în acelaşi timp, să-i cer scuze că s-au întâmplat toate acestea şi că s-a luat decizia schimbării. Îi doresc baftă şi sper să reintre foarte repede în circuit. Edi a avut o clauză de reziliere în contract, dar, până la urmă, a fost o reziliere amiabilă. Nu pot să dau detalii, dar nu s-a ajuns la suma care e scrisă în contract. A cântărit şi meciul cu Malmo, pentru că rar s-a întâmplat în istoria CFR-ului să nu tragă şut pe poartă. Dar sunt şi alte motive care nu pot fi făcute publice.

Am avut o listă de cinci antrenori, dar am ajuns cu toţii la concluzia că Toni e cel mai potrivit. Are o viziune portugheză asupra echipei şi cred că o să-şi pună amprenta asupra jocului. Probabil vor fi nişte modificări, nu multe, pentru că nu are cum să le facă atât de repede.În ceea ce-i priveşte pe Bogdan Mara şi pe Marian Copilu, nu vom aduce înlocuitori pentru ei, pentru că, după părerea mea, oricum eram prea mulţi în club şi asta era o problemă“, a spus Mureşan.