Sport

De ce a plecat Nicolo Napoli de la FCU Craiova! Fanii au pus presiune până a cedat. Exclusiv

12.10.2020 | 15:28
De ce a plecat Nicolo Napoli de la FCU Craiova Fanii au pus presiune pana a cedat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a plecat de la FC Universitatea Craiova într-un moment în care echipa mergea ceas și tocmai a învins Rapid, una dintre contracandidatele la promovare, cu scorul de 5-0. Din acest punct de vedere este una dintre cele mai surprinzătoare demisii din fotbalul românesc.

FC U Craiova este pe primul loc în Liga 2, având cinci victorii și două egaluri, la patru puncte de locul doi, ocupat chiar de Rapid, echipa umilită de olteni. Cu toate acestea, Nicolo Napoli pleacă după o lună și jumătate la cârma echipei lui Mititelu.

ADVERTISEMENT

Apropiații antrenorului italian au spus pentru FANATIK că Napoli a luat decizia înaintea meciului cu Rapid București și a spus că indiferent de rezultat, el va renunța la conducerea clubului din cauza conflictului pe care îl are cu suporterii.

De ce a plecat Nicolo Napoli de la FCU Craiova? Fanii au pus presiune până a cedat

“Peluza Sud 1997” este nucleul dur al fanilor FC U și un aprig contestatar al lui Nicolo Napoli, încă de la numirea acestuia. Pe 25 august, când Eugen Trică a fost schimbat cu italianul, ultrașii au avut un mesaj dur la adresa lui Napoli:

ADVERTISEMENT

“Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou “antrenor”. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, Nicolo Napoli. E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii.

E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu CSU. E vorba de sclavul familiei Mititelu.

ADVERTISEMENT

Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”, au scris suporterii.

Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou "antrenor". Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor…

Geplaatst door Peluza Sud 1997 op Dinsdag 25 augustus 2020

Fanii au vrut să oprească autocarul după meciul cu Rapid ca să îl umilească pe Napoli! Italianul a aflat

Deși echipa a avut un parcurs excelent în Liga a II-a și era pe primele locuri, fanii nu au renunțat la protestul împotriva lui Napoli. Din informațiile FANATIK, italianul nu a mai suportat presiunea la care a fost supus de fani și a cedat chiar înaintea meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Apropiații antrenorului ne-au relatat că italianul a aflat că fanii lui FC U Craiova vor face deplasarea la Severin, iar la finalul confruntării, vor opri autocarul echipei pentru a-l umili pe Napoli în fața jucătorilor, indiferent de rezultatul meciului.

Acesta este și motivul pentru care italianul nu a făcut deplasare înapoi cu echipa, ci a plecat cu un alt autoturism de la Severin la Craiova. Decizia lui Napoli privind banca tehnică a oltenilor era deja luată înaintea meciului cu Rapid și nimic nu îl mai putea convinge să rămână.

Suporterii jubilează după demisia italianului: “Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității”

După demisia lui Nicolo Napoli, fanii lui FC U Craiova au postat un mesaj prin care își exprimau satisfacția vis-a-vis de plecarea antrenorului italian de la cârma echipei:

“Cum nu se putea mai bine, astăzi primim în sfârșit informația ca marioneta Nicolo Napoli și-a dat demisia din ceea ce doar el numea ca fiind postul de antrenor al Universității Craiova. Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității și compenent să ducă Știința în prima ligă”, au scris fanii.

Extaz, nostalgie, mândrie sunt doar câteva din amalgamul de sentimente pe care le-am trăit sâmbătă seara la Severin. O…

Geplaatst door Peluza Sud 1997 op Maandag 12 oktober 2020

După victoria entuziasmantă la Severin, pentru FC U Craiova urmează un nou meci important în Liga 2, împotriva Petrolului. Adrian Mititelu nu a anunțat încă noul antrenor al formației din Craiova, însă printre variante se află și Eugen Trică, fostul tehnician al echipei.

ADVERTISEMENT