Fotbal international

Reghecampf s-a îmbogățit ca antrenor: „Am câștigat mult mai mulți bani decât ca jucător”

17.01.2019 | 22:59
Reghecampf sa imbogatit ca antrenor Am castigat mult mai multi bani decat ca jucator

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Al Wahda în 2018, nemulțumit fiind de lipsa de implicare a clubului pe piața transferurilor. Antrenorul și-a găsit repede un nou angajament, tot în Emirate, la Al Wasl, ocupanta locului 12. 

De ce a plecat Reghecampf de la Al Wahda

”Am câştigat 3 trofee într-un an şi jumătate, am avut o discuţie după două trofee câştigate, eu am avut o legătură foarte apropiată cu şeicul. Eu vorbeam direct cu el, absolut orice. I-am spus că avem nevoie de anumiţi jucători ca să ne putem bate cu Al Ain la câştigarea campionatului.  Mi-au fost vânduţi de la echipă 4 jucători locali, care intrau de pe bancă şi făceau diferenţa şi nu mi-a fost adus niciunul.

Aici s-a stricat balanţa între a putea câştiga meciurile de pe bancă. Contează foarte mulţi să ai jucători locali care când intră să facă un pic diferenţa. Am spus că nu au nevoie de mine dacă vor să fie pe locul 5 sau locul 6. Eu vreau să rămân la o echipă care vrea să se bată la campionat sau măcar să avem şanse să rămânem în primele 3 locuri” a spus Laurențiu Reghecampf la Telekom Sport.

Reghecampf s-a îmbogățit ca antrenor

Perioada petrecută la FCSB, cât mai ales echipele pe care le-a antrenat în Golf i-au adus lui Laurențiu Reghecampf nu doar performanțe sportive, ci și mari realizări în plan financiar. De altfel, Reghecampf a recunoscut că a câștigat mult mai mulți bani de când s-a apucat de antrenorat decât atunci când juca fotbal. Reghe a jucat o bună parte din carieră în străinătate, nu mai puțin de 11 ani, dintre care nouă ani i-a petrecut în fotbalul german.

„Am câştigat mai mulţi bani ca antrenor decât ca jucător. Mult mai mulţi” – a mai spus Reghecampf pentru Telekom Sport.