News

De ce a rămas Maria Grapini fără pagină de Facebook! „Oameni fără caracter”

De ce a rămas Maria Grapini fără pagină de Facebook în ciuda statutului de europarlamentar
03.07.2021 | 22:50
De ce a ramas Maria Grapini fara pagina de Facebook Oameni fara caracter
Maria Grapini nu mai are pagină de facebook. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Europarlamentarul Maria Grapini nu mai are pagina oficială de Facebook, după ce oamenii care îi administrau contul au decis să îi facă o surpriză acesteia și să-i șteargă totul.

Grapini anunță că nu renunță și își va construi o nouă pagină în cel mai scurt timp. ”O perioada de timp nu voi mai avea pagina oficiala de europarlamentar!

ADVERTISEMENT

De ce a rămas Maria Grapini fără pagină oficială de Facebook!

Am pus administratori oameni fara caracter si mi-au sters pagina! In scurt timp voi avea o noua pagina oficiala! Viata iti ofera surprize!”, a scris Maria Grapini.

Vă readucem aminte că, de-a lungul timpului, europarlamentarul a făcut câteva gafe memorabile pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urmă cu ceva timp, Maria Grapini a ales să comunice, pe Facebook, despre o întâlnire avută cu mai mulți europarlamentari din câteva state europene.

Toate bune și frumoase numai că numele ultimului stat din postare a stârnit, probabil, amuzamentul celor care au citit până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”, a scris Maria Grapini.

Cel mai probabil, europarlamentarul a dorit să scrie „Letonia”, dar se pare că „autocorrect-ul” i-a jucat ceva feste.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Grapini a intrat în istorie după ce a scris „Seară bună din Tela Viv! Am terminat munca pe ziua de azi!”,  pe Facebook.

Ulterior a modificat numele oraşului. Europarlamentarul PSD a revenit cu o altă postare în care a explicat că a făcut corectura necesară.

Aceasta a ținut să-i critice și pe jurnalişti pentru faptul că nu scriu despre activitatea ei ca om politic. Grapini a mai spus că nu a avut contracte cu statul, nu a colaborat cu Securitatea, a fost întotdeauna patrioată şi a ajutat oamenii.

ADVERTISEMENT
Tags: