Life

De ce a râs Mircea Badea de Tudor Chirilă. Imaginile virale cu juratul de la Vocea României

Mircea Badea s-a amuzat copios pe seama lui Tudor Chirilă, totul în direct la TV. Care sunt imaginile care l-au făcut să râdă.
12.09.2022 | 08:29
De ce a ras Mircea Badea de Tudor Chirila Imaginile virale cu juratul de la Vocea Romaniei
De ce a râs Mircea Badea de Tudor Chirilă, în direct. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut glume pe seama lui Tudor Chirilă. Prezentatorul de la Antena 3 a discutat Radu Tudor în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire o imagine care a devenit virală cu juratul de la Vocea României și pe marginea căruia cei doi au comentat.

De ce a râs Mircea Badea de Tudor Chirilă

Mircea Badea s-a amuzat copios datorită fotografiei care îi arată pe Tudor Chirilă și Sylvester Stallone, în rolul lui Rambo.

ADVERTISEMENT

Ambii aveau cămăși înflorate și coafuri rebele, cu bucle. Mircea Badea i-a numit pe cei care au făcut colajul „oameni răi”.

“Oamenii răi care au făcut acest montaj au glumit și au scris Stallone după o lună în Vaslui”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

De altfe, prezentatorul de la emisiunea În gura presei spunea că nu își amintește ca actorul să fi avut o asemenea cămașă înflorată în faimoasa serie de filme Rambo și că, probabil, imaginea este una de când se ducea la mall.

“Eu cred că această cămașă a lui Stalone nu este din Rambo, ci este de când se ducea la mall între două secvențe din Rambo. Nu țin minte ca în Rambo, Stallone să aibă o cămașă așa de înflorată”, a reacționat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a fost contrazis de Rau Tudor, care a afirmat că ținuta lui Sylvester Stallone este, de fapt, cea din Rambo.

“Eu așa țin minte că arăta” a răspuns Radu Tudor.

Imaginea cu Tudor Chirilă
De ce a râs Mircea Badea de Tudor Chirilă. Foto: captură Antena 3

Mircea Badea, analiză pe imaginea virală cu Tudor Chirilă

Dar Mircea Badea nu s-a oprit aici și chiar a analizat stările de spirit pe care cei doi le aveau în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Dacă Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, i s-a părut mai supărat, Sylvester Stallone i-a dat impresia că este este trist, dezamăgit și depresiv.

“Chirilă pare mai supărat așa în poză, în schimb Stalone e mai trist un pic. Stallone are o privire de cocker depresiv.

E dezamăgit așa: ‘Floare albastră, floare albastră, totul este trist în lume, cam asta spune Rambo’ “, a mai spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT