Sport

De ce a ratat Joyskim Dawa convocarea în lotul Camerunului pentru Cupa Mondială: ”S-a scris mult în România despre el”

Joyskim Dawa a ratat lotul Camerunului pentru Cupa Mondială, iar Valeriu Iftime știe motivul pentru care jucătorul de la FCSB nu a ajuns în Qatar.
24.11.2022 | 12:07
De ce a ratat Joyskim Dawa convocarea in lotul Camerunului pentru Cupa Mondiala Sa scris mult in Romania despre el
Joyskim Dawa a ratat lotul Camerunului pentru Cupa Mondială, iar Valeriu Iftime știe motivul pentru care jucătorul de la FCSB nu a ajuns în Qatar. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Un jurnalist camerunez i-a dezvăluit trimisului FANATIK la turneul final că fundașul de la FCSB nu a prins lotul după ce a greșit grav într-o partidă împotriva Coastei de Fildeș.

Motivul pentru care selecționerul Camerunului nu l-a luat pe Joyskim Dawa la Cupa Mondială

Joyskim Dawa a fost lăsat în afara lotului de 26 de jucători ai Camerunului pentru Cupa Mondială din Qatar, iar Valeriu Iftime crede că acest lucru s-a întâmplat pentru că s-a vorbit prea mult despre greșelile făcute de fundașul FCSB-ului în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FC Botoșani i-a luat apărarea jucătorului și după ce acesta a fost surprins la o oră extrem de avansată într-un club de fițe cu Billel Omrani și Andrei Vlad, dezvăluind că Dawa este un familist convins.

”Nu e de club Dawa, are o soţie de îl mănâncă cu haine cu tot. Nu e beţivan Dawa, e super-copil. Dacă mergi în club şi ţi se fac poze. El nu are lucruri compromiţătoare în afara stadionului.

ADVERTISEMENT

La el poate fi compromiţătoare câte o bâlbă. În rest, e un super-fotbalist. El e trist acum că nu a prins lotul Camerunului pentru Mondial. El e foarte trist. S-a scris mult în România despre el şi nu a mai fost în atenţia selecţionerului.

Aici e durerea mea, că nu m-a sunat domnul Becali. Nu am produs nimic. Trebuie să recunosc cu toată sinceritatea că a ţinut Gigi Becali mai multe echipe cu bani aduşi. Vorbim inclusiv de Farul”, a declarat Iftime, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Dawa s-a certat cu Dică în vestiar

Joyskim Dawa a fost protagonistul unui scandal la FCSB, el având o discuție mai aprinsă cu fostul antrenor al ”roș-albaștrilor”, Nicolae Dică, în pauza meciului de campionat cu Universitatea Cluj, i-ar tehnicianul a decis să-l înlocuiască.

Nicolae Dică a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Joyskim Dawa, explicând că fundașul camerunez a început să vorbească în limba franceză după ce acesta îi spusese să tacă și din această cauză a decis să-l schimbe.

ADVERTISEMENT

Absent din lotul FCSB-ului pentru meciurile cu Rapid și Oțelul Galați, Dawa a revenit cu gol pentru formația lui Mihai Pintilii. Fundașul camerunez a înscris cu pieptul din cădere, în urma unui corner, iar reușita a fost ironizată de Robert Niță și Adrian Ilie, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „1 solist sau ambele marchează” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT