Fotbal intern

De ce a refuzat Constantin Budescu transferul la FCSB: ”A fost mai ok pentru mine”

03.03.2021 | 18:18
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu este genul de fotbalist care impresionează prin execuțiile sale. Gigi Becali l-a dorit insistent la FCSB, dar mijlocașul echipei naționale a ales o nouă aventură în zona Golfului.

Fotbalistul a povestit de ce a refuzat oferta roș-albaștrilor și până când și-a propus să joace. În plus, Constantin Budescu a dezvăluit că Astra Giurgiu avea mari restanţe salariale la el.

ADVERTISEMENT

A mărturisit că niciodată nu și-a dorit un transfer afară și regretă ceea ce i s-a întâmplat fostului său patron de la Astra Giurgiu.

”Ca să joc la FCSB trebuia să aștept două luni”

În această iarnă Constantin Budescu a semnat cu FC Damac, în Arabia Saudită, deși, la un moment dat, așa cum FANATIK a anunțat încă din decembrie anul trecut, finanțatorul celor de la FCSB era dispus să facă orice sacrificiu pentru a-l transfera la gruparea roș-albastră.

ADVERTISEMENT

”Am discutat să merg la FCSB, dar a fost mult mai ușor să merg afară, să joc imediat. Aș fi așteptat două luni de zile să joc.

FCSB a fost o variantă înainte de a veni aici, dar cred că a fost mai ok pentru mine să vin la Damac”, a explicat fotbalistul, pentru Digi Sport, culisele transferului în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Pe urmele lui Ibrahimivic

Budescu a declarat că toată cariera a jucat fotbal de plăcere și că nu are de gând să se oprească până la 40 de ani.

”Abia acum un an și jumătate m-am apucat mai serios de fotbal, după ce am împlinit 30 de ani. Vreau să joc până la 40”, a spus Budescu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai declarat că niciodată nu și-a dorit să se transfere ”afară”, dar a fost obligat de anumite conjuncturi să aleagă această soluție.

”Niciodată nu am vrut eu să plec. De fiecare dată a existat o situație și a trebuit oarecum să plec. La Astra era o situație delicată, aveam multe luni restante la salariu. Probabil cei de la Astra nu ar mai fi putut să îmi plătească acele restanțe financiare”, a explicat Budescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,34 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT