Life

De ce a refuzat, de fapt, Gina Pistol să prezinte America Express: “A fost o decizie foarte grea”

Gina Pistol a explicat de ce a refuzat, de fapt, să prezinte America Express. A fost o decizie grea pentru prezentatoarea TV, care nu a putut pleca de acasă două luni.
04.06.2022 | 00:06
De ce a refuzat de fapt Gina Pistol sa prezinte America Express A fost o decizie foarte grea
De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au explicat motivul pentu care vedeta a refuzat să prezinte America Express. Irina Fodor a înocuit-o din nou pe vedetă la cârma reality show-ului.

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express

Smiley a explicat faptul că Ginei Pistol i-a fost foarte greu să ia o decizie în privința emisiunii Asia Express, care acum se numește America Express.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Românii au talent este conștient că decizia a fost una dificilă, din moment ce fiica lor, Josephine, are doar un an și trei luni. Prezentatoarei de la Antena 1 i-ar fi fost greu să plece de acasă timp de două luni.

În schimb, blondina a revenit la cârma emisiunii Chefi la Cuțite. Inițial se credea că va prezenta și America Express, dar Irina Fodor îi ține locul și de această dată.

ADVERTISEMENT

“Pentru Gina, a fost o schimbare foarte clară pentru că ea a trebuit să pună pe pauză proiectele pe care le avea. Cumva, este foarte greu să pui pe hold niște proiecte care îți sunt foarte dragi, la care ai lucrat atât de mult și în care ai pus foarte mult suflet.

Pentru Gina, de exemplu, a fost un moment foarte greu atunci când a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou de la Asia Express sau nu, pentru că legătura dintre ea și Josephine este foarte puternică și atunci este foarte greu să te gândești: ‘Băi, dar cum plec eu două luni de acasă?’

ADVERTISEMENT

Chiar a fost o decizie foarte grea, iar eu i-am spus de la început că, orice decizie ia, ne descurcăm și vedem cum o jucăm, dar e greu să pleci de lângă copil când are un an. Este foarte greu.

Cumva, te definesc alegerile pe care le faci în viață și, în momentul ăsta, alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste, pentru sănătatea mintală și emoțională a copilului.”, a explicat Smiley la Pro FM, în cadrul podcast-ului #searadupă7.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, tentată să prezinte America Express

Gina Pistol a dezvăluit că a fost indecisă dacă să prezinte sau nu America Express. Vedetei i-a luat două săptămâni să ia o decizie. Smiley a susținut-o dacă ar fi ales să meargă, ba chiar a asigurat-o că se va descurca să aibă grijă de Josephine.

Prezentatoarea și-a dat seama că nu poate lipsi de acasă două luni, pentru că nu ar vrea să rateze primele cuvinte ale fiicei sale sau alte momente importante din viața ei.

“Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam ‘Gata, mă duc în Asia’. Andrei îmi zicea: ‘Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.’

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou… Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva…  Băi, stăteam la semafor și zic ‘Mamă, ce îmi lipsește copilul.’

Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: ‘Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului?’

Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult?”, a spus Gina Pistol.

 

ADVERTISEMENT