Fotbal intern

De ce a refuzat Denis Drăguș transferul la Dinamo. Becali ar da 2 milioane de euro pe el, „câinii” l-au ratat când era gratis

01.12.2018 | 16:44
De ce a refuzat Denis Dragus transferul la Dinamo Becali ar da 2 milioane de euro pe el cainii lau ratat cand era gratis

Denis Drăguș este unul dintre cei mai de perspectivă fotbaliști din România și din Liga 1 Betano. Tânărul atacant va fi una dintre vedetele duelului dintre Viitorul și Dinamo, din etapa a 17-a. Ascensiunea lui Drăguș din acest sezon a luat pe multe lume prin surprindere. Denis a ajuns să fie titular chiar și la naționala de seniori, dar puțină lume mai ține minte că fotbalistul dobrogenilor a fost aproape să semneze cu Dinamo.

Denis Drăguș a fost în curtea trupei din Ștefan cel Mare și a fost la un pas să semneze cu „câinii”, dar numai o zi petrecută la Viitorul l-a convins pe Drăguș să rămână la malul mării: „Era oferta din partea lui Dinamo și oferta de la Viitorul. Am discutat atunci ceva timp cu tatăl meu și am știut din momentul în care am ajuns la Viitorul că acolo sunt cele mai bune condiții. Am stat câteva zile la pregătire cu ei. După aceea m-am întors acasă. După mai puțin de o zi mi-am dat seama că acolo vreau să ajung”, a spus Drăguș, într-un interviu acordat FANATIK.RO.

De ce a ales Denis Drăguș Viitorul în locul lui Dinamo

Drăguș a povestit ce l-a făcut să leagă proiectul lui Hagi, în schimbul unei mutări în Capitală: „Să crești în conceptul Academiei Hagi este un privilegiu. Ne spunea și mister că el nu a avut șansa să crească într-un asemenea mediu. Pe noi ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea noastră.” Internaționalul român a vorbit în termeni laudativi și despre Gică Hagi: „Ce are de spus ne spune, nu se ferește. E un tip care prin modul lui de a fi și prin cum vorbește cu noi ne face să înțelegem mai bine lucrurile”.

Denis Drăguș, în timpul partidei dintre România și Serbia, din Liga Națiunilor

Denis Drăguș s-a impus la o vârstă fragedă în echipa lui Hagi, iar prestațiile sale au atras atenția și lui Gigi Becali și FCSB. Patronul roș-albaștrilor a anunțat chiar că ar da chiar și 2 milioane de euro pentru fotbalist. Cu toate acestea, tânărul fotbalist ar dori să ia calea străinătății și să își calce pe urmele lui Răzvan Marin. În 19 partide în acest sezon, Drăguș are 7 goluri, 4 dintre ele fiind marcate în Europa League. De asemenea, Drăguș mai are 3 pase decisive.

Viitorul Constanța va întâlni Dinamo București sâmbătă seara, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită în format live video și pe FANATIK.RO.