Life

De ce a refuzat Mario Mutu să se facă actor, deși putea ajunge departe. Alexandra Dinu: „Chiar am încercat”

Alexandra Dinu a dezvăluit de ce nu a vrut fiul său să-i calce pe urme. Mario Mutu ar fi putut să devină un mare actor, însă a refuzat.
05.02.2023 | 22:34
De ce a refuzat Mario Mutu sa se faca actor desi putea ajunge departe Alexandra Dinu Chiar am incercat
Alexandra Dinu a dezvăluit motivul pentru care Mario Mutu nu a vrut să fie actor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu l-a dat gol de fiul său și al lui Adrian Mutu. Mario Putea ajunge un actor de talie internațională, la fel ca mama lui, dar a refuzat.

De ce nu a vrut Mario Mutu să se facă actor

Prezentă la premiera filmului The Perfect Escape, regizat de Cristina Jacob, Alexandra Dinu a oferit un interviu în care a vorbit despre cum decurge viața sa la momentul actual, dar și despre fiul său.

ADVERTISEMENT

Fosta jurată de la Românii au talent locuiește acum în cea mai mare parte timpului în Italia, dar se întoarce în România pentru a sta cu Mario.

Actrița care în pandemie a jucat în pelicula 211, cu Nicolas Cage, a dezvăluit că îi plac filmele Cristinei Jacob, dar că nu crede că s-ar fi potrivit în vreun rol. De asemenea, nici în Italia nu are momentan are alte proiecte.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut să lucrez cu ea. Ştiam de film. Poate, data viitoare. Căutăm proiectul perfect. Rolul perfect. În momentul ăsta nu lucrez la nimic. E ceva la orizont, dar, să vedem. Sper să se finalizeze”, a declarat Alexandra Dinu pentru Click.ro. 

Mario Mutu a apărut în videoclipul piesei lansate de iubita sa

Alexandra Dinu este o actriță de talie mondială, însă fiul său nu a luat-o drept exemplu. Chiar dacă Mario a acceptat să apară în videoclipul iubitei lui, Mara G, tânărul nu este pasionat de actorie. Mai mult, mama sa a explicat că a dat cu piciorul unei șanse extraordinare în trecut.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut să facă film şi chiar am încercat cu el, în America. Avea, la un moment dat, un agent care era înnebunit după el.

Era agentul unui actor care a făcut Baby Driver. Şi eram super încântată, zic: ‘Cum, deci te place, haide să facem’…

ADVERTISEMENT

N-a vrut. Şi mi-am dat seama când el mi-a zis: ‘Asta e ceva ce-ţi place ţie, nu e pasiunea mea’. Da, a apărut în videoclipul Marei, o fată foarte drăguță şi talentată”, a mărturisit Alexandra Dinu, care a fost prezentă la eveniment alături de Ștefan Lungu

ADVERTISEMENT