Fotbal intern

De ce a refuzat Mihai Pintilii să fie căpitanul FCSB! Mesajul pentru Gigi Becali

04.09.2018 | 18:04
De ce a refuzat Mihai Pintilii sa fie capitanul FCSB Mesajul pentru Gigi Becali

De ce a refuzat Mihai Pintilii să fie căpitanul FCSB. Vicecampioana României are un nou căpitan, după ce Bogdan Planic a purtat banderola la remiza cu FC Botoşani, scor 2-2. Cu toate acestea, Gigi Becali şi-a dorit ca mijlocaşul de 33 de ani să îndeplinească acest rol, însă s-a lovit de refuzul acestuia, care nu a uitat un episod petrecut în trecut.

Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect şi a dezvăluit că Mihai Pintilii nu-şi doreşte să mai fie căpitan la FCSB, cu toate că ar merita. Impresarul a susţinut că fotbalistul a fost deranjat de faptul că a fost nevoit să-i cedeze banderola lui Denis Alibec, când fotbalistul abia fusese transferat de la Astra Giurgiu.

De ce a refuzat Mihai Pintilii să fie căpitanul FCSB

De ce a refuzat Mihai Pintilii să fie căpitanul FCSB. “Şi Pintilii este îngrozitor de mândru. El merita să fie căpitanul Stelei până se lăsa de fotbal. El este un om atât de aparte, rar se nasc astfel de oameni! Când Gigi i-a luat banderola, Pintilii a zis: “OK, dacă asta e decizia, aşa să fie! Dar eu nu o să o mai iau”. Gigi ştie asta”, a declarat Anamaria Prodan pentru PRO X.

După meciul FCSB – FC Botoşani 2-2, Nicolae Dică a anunţat că Bogdan Planici a fost ales căpitanul echipei după o discuţie cu Gigi Becali şi Mihai Stoica, dar că nu vrea să comenteze mai mult pe marginea acestui subiect. “Pintilii, știți foarte bine, el nu mai dorește să fie căpitanul echipei. Da, va rămâne Planic. Hotărârea a fost luată într-o discuție cu Mihai Stoica și cu patronul echipei, legată de schimbarea căpitanului echipei. Și mai multe nu vreau să comentez”, a spus Nicolae Dică după meciul jucat la Voluntari.

Gigi Becali a încercat să-l convingă pe Mihai Pintilii

După ce i-a luat banderola lui Florin Tănase, Gigi Becali a mers la echipă pentru a alege noul căpitan al echipei. Patronul FCSB a susţinut că Mihai Pintilii nu a vrut să accepte, fiind supărat pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. “Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan. De-acum înainte s-ar putea să frece banca de rezerve, că nu se poate să ceri schimbare în minutul 43. Te doare? Mai stai două minute, cât mai e până la pauză, şi luptă! I-a fost frică să mai joace, ce să mai zică, s-a dat lovit şi aia e. L-a lovit ăla puţin şi a zis că lasă, mai bine nu mai joc. Ce căpitan e ăla?! Mereu cu mâinile pe sus, se aruncă una-două…simulări. Nu e căpitan. Îl pun pe Planic, că ăla dă război. Sau văd eu, pe Gnohere, că dă goluri. I-aş da bandelorla lui Pintilii, dar nu vrea să o mai ia, e supărat. Şi are dreptate să fie supărat, că i-am luat-o pe nedrept”, a precizat Gigi Becali.

Bogdan Planic poartă acum banderola la vicecampioana României. De ce a refuzat Mihai Pintilii să fie căpitanul FCSB
Bogdan Planic poartă acum banderola la vicecampioana României. De ce a refuzat Mihai Pintilii să fie căpitanul FCSB