Life

De ce a refuzat Pepe ofertele pe care le-a avut de la televiziuni. Ce l-ar putea face să se răzgândească

Pepe a refuzat pentru moment toate ofertele pe care le-a primit de la televiziuni. Artistul a explicat de ce a luat această decizie.
25.10.2021 | 22:36
De ce a refuzat Pepe ofertele pe care lea avut de la televiziuni Ce lar putea face sa se razgandeasca
ADVERTISEMENT

Pepe a avut unele oferte pentru a participa la diferite emisiuni, dar deocamdată artistul a refuzat să se întoarcă în televiziune. Acesta a explicat în podcast-ul realizat de Radu Țibulcă de ce a luat deocamdată această decizie.

Artistul este dispus să revină oricând în televiziune, dar doar în unele condiții.

Pepe a mai dezvăluit că a fost sunat și i s-a propus să facă parte din juriul de la Splash! Vedete la apă, dar a refuzat.

ADVERTISEMENT

De ce a refuzat Pepe ofertele pe care le-a avut de la televiziuni. Ce l-ar putea face să se răzgândească

Pepe nu s-a mai implicat deocamdată în niciun proiect de televiziune. Artistul a dezvăluit că deocamdată preferă să se ocupe de proiectul său online. Acesta spune că a refuzat ofertele primite pentru că nu se regăsea în niciun proiect.

“Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea.

ADVERTISEMENT

N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”,  a declarat Pepe în cadrul podcast-ului realizat de Radu Țibulcă.

Pepe a recunoscut că i s-a propus să facă parte din juriul emisiunii Splash! Vedete la apă, dar a refuzat. Recunoaște că preferă să se ocupe de emisiunea sa, BAR online.

ADVERTISEMENT

“Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online”, a mai spus artistul.

Câți bani câștigă Pepe din cel mai nou proiect al său

După ce Pepe și-a făcut emisiunea BAR online, difuzată pe Youtube, mulți au spus că artistul ar fi câștigat sume considerabile de bani. Pepe nu a ascuns nimic și a spus tot adevărul.

ADVERTISEMENT

“Cel mai mare câștig cu Bar online e că nu am picat în depresie așa cum au pățit mulți. Am avut o activitate, și una care m-a bucurat. Nu a fost gândită pentru a face bani ci pentru a-mi umple timpul.

Toate materialele făcute, toate cele care mi-au adus popularitate nu au rămas publice. Nu mi-au adus niciun ban. Au intrat puțini bani nu s-a încasat așa cum spun unii. Și aproape tot ce a intrat am reinvestit, a spus Pepe.

ADVERTISEMENT
Tags: