Fotbal intern

De ce a refuzat Ţucudean să meargă în China: “Familia este mai importantă decât milioanele”

15.07.2018 | 11:22
De ce a refuzat Tucudean sa mearga in China Familia este mai importanta decat milioanele

De ce a refuzat Ţucudean să meargă în China. Atacantul celor de la CFR Cluj a explicat la finalul partidei câştigate de CFR Cluj în faţa Universităţii Craiova, scor 1-0, în Supercupa României, de ce nu a ales să meargă după fostul său antrenor din Gruia, Dan Petrescu.

SuperDan a semnat cu Guizhou Hengfeng după ce a luat campionatul cu CFR Cluj şi a încercat să-şi aducă mai mulţi jucători de la fosta echipă. Dacă George Ţucudean a refuzat, nu la fel s-a întâmplat şi cu Kevin Boli, dublu campion al României cu Viitorul şi CFR, care tocmai a fost prezentat oficial la noua echipă.

De ce a refuzat Ţucudean să meargă în China

Întrebat de ce nu şi-a urmat antrenorul, atacantul a explicat: “Îi mulţumesc domnului Petrescu pentru că s-a gândit la mine, dar am pus în balanţă familia, copiii şi cred că sunt mai importante decât milioanele din China. Are un merit important pentru jucătorii aduşi aici, s-au înlocuit foarte puţini şi eu cred că avem lot complet”, a spus Ţucudean pentru Telekomsport. Acesta a vorbit apoi despre cum s-a schimbat echipa faţă de sezonul trecut:

“Pasăm mai mult, evident, se vede. Este altă concepţie, a domnului Iordănescu, şi ne face bine, ne dă mingea mai mult, încercăm să avem posesia. Sperăm să îi dăm curaj să încerce asta cât mai mult, să câştigăm meciuri”, a încheiat atacantul.

De ce a refuzat Ţucudean să meargă în China. Jucătorul celor de la CFR îşi descarcă nervii după o ratare
De ce a refuzat Ţucudean să meargă în China. Atacantul, enervat după o ratare