Life

De ce a renunțat Dragoș Bucur la rețelele de socializare. Actorul a făcut dezvăluiri inedite despre familia sa

Prezentatorul de la Pro Tv vorbește extrem de rar despre familia sa, dar a decis să facă o excepție. Dragoș Bucur a povestit amănunte din viața Danei Nălbaru și a celor trei copii.
14.12.2021 | 14:40
De ce a renuntat Dragos Bucur la retelele de socializare Actorul a facut dezvaluiri inedite despre familia sa
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți din anul 2005 și au trei copii minunați.

Actorul a decis de ceva vreme să renunțe la rețelele de socializare, așa cu nu prea i-a expus pe micuți.

A acceptat totuși să ofere un interviu în care a vorbit despre cum se înțeleg cei trei copii și cum reușesc el și Dana Nălbaru să se împartă între viața profesională și cea de familie.

ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Dragoș Bucur la rețelele de socializare. Actorul a făcut dezvăluiri inedite despre familia sa

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt doi părinți fericiți. Chiar dacă sunt foarte ocupați, reușesc mereu să-și găsească timp pentru cei trei copii pe care îi au.  Sofia are 16 ani, Roxana are 9 ani, în timp ce Kadri a împlinit 6 ani.

Actorul este prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, dar și jurat la Românii au talent, în timp ce soția sa conduce o afacere.

ADVERTISEMENT

“Partea bună este că reușim să ne rezervam cel puțin câteva ieșiri pe săptămână în pădurea de lângă noi, și pentru cei mici asta este aur! Oricine are copii știe că totul este greu și frumos în același timp”, a declarat actorul pentru revista VIVA.

Dragoș Bucur a vorbit și despre adopția Roxanei. Micuței i-a fost greu să-și găsească o familie care să o iubească pentru că este de etnie rromă.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am lovit până acum de discriminare. Este aberant într-adevăr să judeci oamenii după culoarea pielii și sincer să fiu nici nu vreau să mai vorbesc despre asta.

Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei, iar laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor”, a mai spus prezentatorul Tv.

ADVERTISEMENT

Actorul a renunțat la rețelele de socializare în urmă cu ceva vreme. Acesta a explicat că a luat această decizie după ce și-a dat seama că nimeni nu ar trebui să fie interesat de cum își petrec timpul el și familia lui și a evitat mereu să-și expună micuții așa cum fac alte vedete cunoscute. Actorul a fost totuși rugat să-i caracterizeze pe cei mici.

“Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață, Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față, iar Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop”, a mai spus Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT
Tags: