Fotbal intern

Aşa a renunţat FCSB la transferul unui fundaş central: “Şi eu şi Dică îl vedem pe Momcilovic foarte bun acolo!”

04.09.2018 | 22:11
Asa a renuntat FCSB la transferul unui fundas central Si eu si Dica il vedem pe Momcilovic foarte bun acolo

FCSB a avut o campanie de transferuri destul de bizară în această vară. Chiar dacă are doar doi fundaşi centrali de meserie în lot, roş-albaştrii nu au luat niciun alt apărător în această perioadă.

Directorul sportiv al lui Meme Stoica a vorbit despre acest lucru: „Și Dică, și eu suntem convinși că Marko Momcilovic poate fi un foarte bun fundaș central foarte bun. Dar să vedem pe cine avem titular. Pe Bogdan Planic, cel mai bun fundaș venit în România în ultimii ani, și Mihai Bălașa, convocat la echipa națională și care a jucat excelent în dubla cu Hajduk. Nu cred că avem nevoie de un fundaș central acum.”

FCSB nu a mai transferat fundaş central. Care sunt opţiunile lui Dică

În absenţa unui al treilea fundaş central, opţiunile lui Dică sunt limitate. Astfel, Bogdan Planic şi Mihai Bălaşa sunt titulari de drept, iar în locul lor pot intra Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, reprofilaţi din mijlocaşi la închidere, sau fundaşul stânga Marko Momcilovic.

Unul dintre fotbaliştii care par să se fi resemnat cu faptul că va juca pe un post care nu este de bază este Dragoş Nedelcu. Acesta a avut o reacţie interesantă la sfârşitul partidei cu FC Botoşani, încheiată cu scorul de 2-2: “Am avut o discuţie cu Dică, mi-a explicat că o să fiu şi fundaş central. Finanţatorul face ce doreşte şi jucătorii trebuie să se adapteze. Ca să joc, consider că trebuie să joc oriunde mă bagă. Mă adaptez”, a declarat Dragoş Nedelcu la finalul meciului.  Nicolae Dică i-a răspuns prompt fotbalistului de 21 de ani. “Dacă a spus lucrul acesta, nu e OK, voi avea o discuţie cu el”, a susţinut antrenorul.