Fotbal intern

De ce a renunțat Leo Grozavu la un om de bază în meciul cu CFR: „Am auzit că a semnat cu ei”

25.04.2021 | 17:51
De ce a renuntat Leo Grozavu la un om de baza in meciul cu CFR Am auzit ca a semnat cu ei
ADVERTISEMENT

Ca în fiecare an, pe măsură ce lupta pentru primele locuri se încinge, în play-off-ul Ligii 1 apar și suspiciunile. În tabăra lui Sepsi circulă de ceva timp un zvon potrivit căruia Rachid Bouhenna ar fi parafat deja o înțelegere cu CFR Cluj.

Acesta este și motivul pentru care Leo Grozavu a hotărât să-l lase în afara lotului pe fundașul central algerian pentru meciul direct, pierdut de echipa sa pe teren propriu, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Așa că am zis că e mai bine să-l ferim și pe el de suspiciuni, dar și pe noi”, a dezvăluit tehnicianul, răspunzându-le astfel celor care susțineau că „secuii” nu și-au apărat corect șansele contra campioanei en-titre.

A semnat Bouhenna cu CFR? Leo Grozavu l-a ținut în afara lotului pentru meciul direct

Ar trebui să fie mai multă responsabilitate atunci când se fac aceste discuţii. E uşor să acuzi, să vorbeşti. Oamenii ar trebui să aibă mai multă capacitate de a înţelege că în anul 2021 nu cred că îşi mai permite cineva să joace asemenea meciuri.

ADVERTISEMENT

Sunt mulţi jucători străini, e foarte greu să poţi să te aştepţi la asemenea lucruri. Rachid Bouhenna nu a fost în lot pentru că am considerat că a făcut greşeli, că nu e în măsură să joace.

Uitaţi, eu nici nu sunt convins că Bouhenna a semnat sau nu cu CFR. Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. Cred că o mai bună dovadă decât asta nu există.

ADVERTISEMENT

Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Aşa că am zis că e mai bine să-l ferim şi pe el de suspiciuni, dar şi pe noi. Mă deranjează, dar în același timp trebuie să-mi văd de treaba mea.

Trăim în România, de mult timp nu mai sunt foarte focusat pe asemenea probleme. Jocul trebuie să demonstreze că nu e așa! Cred că am făcut un joc bun contra CFR-ului”, a declarat Leo Grozavu pentru gsp.ro, dând, totodată, asigurări că Sepsi se va bate până la capăt pentru locul al patrulea.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu: „Nu mai avem presiunea rezultatelor!”

Sperăm ca acest play-off să ne ajute. Jucăm cu un alt tip de echipe, clar îți permite să acumulezi experiență. Doar jucând cu echipe de nivelul tău sau sub nivelul tău, nu înseamnă că acumulezi ceva. Fără să jignesc pe cineva.

Am intrat cu un deficit prea mare în play-off ca să mai putem spera la mai mult de locul 4. E clar că noi, Botoșani și Clinceni ne vom lupta pentru acel loc 4. Vom încerca să scoatem cât mai multe puncte. Nu mai avem presiunea unui rezultat cu orice preț”, a conchis antrenorul de 54 de ani.

Cu 24 de puncte acumulate până acum, Sepsi ocupă locul patru în clasamentul play-off-ului Ligii 1 și merge la Giurgiu cu gândul să împiedice FCSB-ul în cursa pentru titlul de campioană. Partida este programată în această seară, la 21:30.

ADVERTISEMENT