Life

De ce a renunțat Mihai Morar la TV: ”Unele lucruri le faci doar pentru că așa spune cineva”

Motivul din care Mihai Morar a renunțat la televiziune și și-a creat podcastul ”Fain & Simplu”. Prezentatorul a făcut mărturisiri sincere.
19.05.2023 | 23:52
De ce a renuntat Mihai Morar la TV Unele lucruri le faci doar pentru ca asa spune cineva
Ce spune Mihai Morar despre retragerea din televiziune. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Morar a vorbit despre retragerea din televiziune, după ce de aproape trei ani nu a mai apărut la Antena Stars, ca moderator al emisiunii ”Răi da’ buni”. Proiectul s-a încheiat în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, care nu permitea contactul apropiat cu alte persoane.

De ce s-a retras Mihai Morar din televiziune. Motivul care l-a determinat să nu mai revină pe micile ecrane

Chiar dacă nu mai apare pe sticlă, Mihai Morar a continuat să fie în lumina reflectoarelor și a pus bazele unui podcast, intitulat ”Fain & simplu”, ce se bucură de un real succes. Are peste 300 de mii de abonați și este printre cele mai vizionate de pe youtube.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu acordat recent, moderatorul a dat de înțeles că nu mai vrea să revină la proiectul ”Răi da’ buni” fiindcă tematica nu îl mai încântă, respectiv nu se mai regăsește. Este mai atras de podcast, mai ales că-i permite să-și selecteze invitații și să discute cu ei cât timp își dorește, pentru a-i cunoaște mai bine.

” (…) Contextul ăsta pandemic, cum îi zici, ne-a trezit pe foarte mulți dintre noi și trezirea mea a fost la modul că îți dai seama că unele lucruri sunt doar o obișnuință, o rutină, și le faci doar pentru că așa spune cineva sau pentru că trebuie să le faci.

ADVERTISEMENT

Însă sunt lucruri cărora în viața asta trebuie să înveți să le dai drumul, și la mine așa a fost. Eram într-o relație de-asta de codependență cu televiziunea. Aveam impresia c-așa-i bine să fac, că mă vede lumea.

(…) De fapt nu mă vedea nimeni real, așa cum voiam eu să mă vadă. Și ca să vină în viața ta niște lucruri care să-ți dea ocazia să fii văzut așa cum ești tu, trebuie să dai drumul lucrurilor (…)”, a declarat Mihai Morar, într-un interviu pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Pentru aceeași sursă, prezentatorul a precizat și că nu știa ce drum va urma odată cu retragerea de la ”Răi da’ buni”. Însă, a avut timp suficient să se gândească și și-a creat un podcast în timp ce mulți nu l-au încurajat, fiindcă sunt un astfel de conținut a devenit deja un ”fenomen online”.

Mihai Morar, succes colosale în urma podcastului ”Fain & Simplu”

Din momentul în care a observat că ”Fain & Simplu” are priză la public, Mihai Morar nu a stat pe loc și a continuat să evolueze. În prezent, organizează conferințe unde discută cu personalități despre autovindecare. Și aici oamenii se adună într-un număr mare.

ADVERTISEMENT

” (…) Toate biletele au fost vândute în 24 de ore. Ăsta este unul dintre motivele care îmi dau aripi, fiindcă știu că am plasa asta de siguranță, căreia eu îi spun comunitatea Fain & Simplu”, a mai explicat Mihai Morar.

ADVERTISEMENT