Life

De ce a renunțat Speak la cariera în baschet. Iubitul Ștefaniei a făcut o dezvăluire surprinzătoare

Speak le-a dezvăluit fanilor de ce a renunțat la cariera în baschet, iar motivul este unul surprinzător.
19.05.2021 | 09:54
De ce a renuntat Speak la cariera in baschet Iubitul Stefaniei a facut o dezvaluire surprinzatoare
ADVERTISEMENT

Speak le-a răspuns fanilor la curiozități pe rețelele de socializare și a recunoscut care este motivul pentru care a renunțat la cariera în baschet.

Cântărețul a jucat baschet înainte de a se lansa în industria muzicală, însă nu a mai continuat să practice acest sport. De ce a renunțat iubitul Ștefaniei la această pasiune?

ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Speak la cariera în baschet. Iubitul Ștefaniei a făcut o dezvăluire surprinzătoare

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, însă nu a vrut dintotdeauna să profeseze în acest domeniu. Pe contul de Instagram, artistul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Înainte să devină un cunoscut artist la noi, Speak a fost sportiv și a jucat baschet o perioadă. Nu sunt mulți cei care știu acest detaliu despre coprezentatorul de la „Chefi la Cuțite”.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani cunoștea acest aspect din trecutul lui Speak și l-a întrebat de ce a renunțat la baschet. Internautul nu a stat pe gânduri și i-a adresat întrebarea în mod direct.

„De ce te-ai lăsat de baschet?”, a fost întrebat Speak. Artistul a oferit un răspuns cât se poate de sincer.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ștefaniei a mărturisit că „foamea” a fost cauza care l-a determinat să renunțe la cariera în baschet.

„De foame… la propriu :)”, a fost răspunsul scurt al lui Speak.

Speak
Speak, despre motivul care l-a determninat să renunțe la baschet. Sursa foto: Instagram

Speak, despre începuturile în cariera muzicală

Speak, pe numele real Ștefan Sprianu, a vorbit recent despre începuturile sale în cariera muzicală și cum se descurc înainte să devină cunoscut.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Asia Express” a recunoscut că nu a fost deloc ușor la început, mai ales că nu primea foarte mulți bani la concerte.

Cântărețul a mărturisit că se descurca cu puțini bani, care abia îi ajungeau ca să-și asigure cele necesare, cum ar fi mâncarea sau întreținerea. Munca și perseverența l-au ajutat să ajungă cine este acum.

„Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie.

Cel mai mare atu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult”, spunea Speak, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT