Fotbal intern

De ce a semnat Țucudean cu FCSB și cine nu l-a mai vrut la echipă: „El a decis să nu mai rămân”

22.12.2018 | 09:20
De ce a semnat Tucudean cu FCSB si cine nu la mai vrut la echipa El a decis sa nu mai raman

George Țucudean este golgheterul la zi din Liga 1 Betano și are parte de un nou sezon grozav. Atacantul poate câștiga cel de-al patrulea său titlu național și totodată cel de-al doilea alături de CFR Cluj.

Țucudean a stat un singur sezon la FCSB, suficient însă pentru a câștiga toate cele trei trofee interne: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii. A plecat însă imediat după aceste succese și dezvăluie că Gigi Becali nu l-a mai vrut la echipă. În același timp, Țucudean spune că a venit la FCSB deoarece nu avea alte oferte la acea vreme.

De ce a semnat Țucudean cu FCSB și cine nu l-a mai vrut la echipă

“Trebuia să merg undeva, să joc. Dinamo mi-a zis că n-avea nevoie de mine. Sigur, sunt fotbaliști care așteaptă, preferă să stea trei sau patru luni până primesc oferta care le convine, însă eu n-am vrut să stau și am semnat cu FCSB.

E presiune mare din interior. Numai a patronului. Eu l-am prins puțin în libertate, la început era închis. Acolo contează doar părerea lui, el taie și spânzură, el a decis să nu mai rămân. Mirel Rădoi, antrenorul de atunci, și-a asumat-o. Eram trei dinamoviști în lot, eu, Luchin și Tamaș, și am plecat toți trei”, a declarat George Țucudean pentru Gazeta Sporturilor.

Tucudean a jucat un sezon pentru FCSB
Tucudean a jucat un sezon pentru FCSB

Țucudean are în acest moment 13 goluri înscrise în primele 20 de etape și se pregătește pentru un meci extrem de important, chiar împotriva fostei sale echipe FCSB. FCSB – CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 20:00.

Atacantul a înscris în partida dispută în tur cu FCSB. S-a terminat 1-1, la fel ca precedentele cinci dueluri dintre FCSB și CFR Cluj.