Life

De ce a sunat Claudia Pătrășcanu la Poliție în ziua nunții surorii lui Gabi Bădălău: „Este bipolară”

Gabi Bădălău a făcut mai multe declarații după procesul cu Claudia Pătrășcanu și a dezvăluit că artista a sunat la Poliție și a depus o plângere împotriva lui chiar în ziua nunții surorii sale.
13.05.2022 | 12:12
De ce a sunat Claudia Patrascanu la Politie in ziua nuntii surorii lui Gabi Badalau Este bipolara
Gabi Bădălău, reacție acidă la adresa Claudiei Pătrășcanu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joi, 12 mai 2022, a avut un loc un nou termen în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Chiar dacă părea că au ajuns la un consens și că se înțeleg bine de dragul copiilor, la ieșirea din sala de judecată, iubitul Biancăi Drăgușanu a avut o reacție acidă la adresa cântăreței.

Claudia Pătrășcanu a sunat la Poliție în ziua nunții surorii lui Gabi Bădălău: „Îmi face zilnic plângeri”

În ultimele sale apariții, Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că ea și Gabi Bădălău au o relație bună, de dragul copiilor. De Paște, Gabriel și Nicolas au mers în vacanță cu tatăl lor, iar cântăreața a călătorit în Istanbul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după procesul care a avut loc joi, 12 mai, Gabi Bădălău a avut o reacție acidă la adresa mamei băieților săi. Iubitul Biancăi Drăgușanu susține că artista nu vrea să comunice cu el și că face tot posibilul pentru a-l pune în dificultate.

Mai mult, Gabi Bădălău a dezvăluit că, deși avea o înțelegere cu Claudia Pătrășcanu, aceasta a depus o plângere împotriva lui pentru că nu a dus copiii acasă la ora 18, în ziua nunții surorii lui. 

ADVERTISEMENT

„E o fire foarte conflictuală. Nu înțeleg și sunt uimit, pe alocuri șocat, de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. E a patra echipă de avocați pe care o schimbă până acum. A făcut cerere de refuzare asupra completului de judecată.

Nu înțeleg răutatea asta pe care o are asupra mea, de a mă decade din drepturi, de a mă omorî…cred că mai are să zică. 

ADVERTISEMENT

Îmi face zilnic sau săptămânal plângeri, așa că sunt obișnuit cu plângeri penale. Chiar duminică, aveam un eveniment în familie, a sunat la poliție pentru o prostie. Era ora 18 și că nu duc copiii acasă, cu toate că eu aveam un acord cu ea să duc copiii luni”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars. 

„E bipolară”

Totodată, Claudia Pătrășcanu a cerut în instanță expertiza psihologică a lui Gabi Bădălău, apoi și-a retras cererea. Bărbatul a afirmat că fosta sa parteneră a angajat chiar o echipă de detectivi pentru a-l urmări și a obține probe împotriva lui.

ADVERTISEMENT

„Claudia este bipolară și are dublă personalitate. Încă o dată, nu înțeleg de ce cu mime, cu tatăl copiilor. Eu încerc să fiu foarte disciplinat și foarte diplomat cu ea. Tot spune că nu-i dau eu divorțul, de parcă divorțul e un obiect pe care nu vreau eu să i-l dau.

A angajat un detectiv. Instanța a respins și această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, pe o anumită perioadă de timp. Concluzia detectivilor era că eu fumez narghilea, că eu iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că aș fi băut alcool și că mă urc la volan”, a adăugat Gabi Bădălău.

 

 

 

ADVERTISEMENT