Life

De ce a ținut Anna Lesko sarcina secretă. Cântăreața a dezvăluit adevărul în direct, la Pro TV

Anna Lesko a explicat la Pro Tv ce a determinat-o să țină secret faptul că este însărcinată. Fiul său, Adam, a împlinit 8 ani la finalul lunii martie.
05.04.2022 | 13:41
De ce a tinut Anna Lesko sarcina secreta Cantareata a dezvaluit adevarul in direct la Pro TV
Anna Lesko a dezvăluit de ce a ținut sarcina ascunsă. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a devenit mamă pentru prima dată în anul 2014. Vedeta și-a ținut sarcina ascunsă până în luna a 7-a și nimeni nu a bănuit că este gravidă, nici măcar echipa ei de dansatoare. Artista a avut ținute create speciale pentru ea, pe care le-a prezentat în emisiunea Vorbește lumea. De asemenea, a convins-o pe Adela Popescu să probeze unul dintre costume.

Anna Lesko a dezvăluit la Pro Tv care au fost motivele pentru care și-a ținut sarcina secretă

La 8 ani de când l-a adus pe lume pe Adam, Anna Lesko a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să-și țină sarcina ascunsă. În acea perioadă, artista a susținut numeroase concerte și nimeni nu a bănuit că poartă în pântece un copil.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko a purtat o serie de ținute create special pentru ea care au ajutat-o să-și ascundă burtica de gravidă. Nici echipa ei de dansatoare nu și-a dat seama de ceea ce se petrecea. Cântăreața spune că a vrut să evite atenția presei care s-ar fi îndreptat asupra ei dacă se știa că urma să devină mamă.

„Aceste ținute au fost create pentru momentul în care eram însărcinată cu Adam. La 7 luni am dezvăluit. Nu se vedea absolut nimic. Nici dansatoarele nu s-au prins. Toată lumea trebuia să nu știe. Ecografiile le făceam la Chișinău, a fost o poveste ca să țin această sarcină în secret.

ADVERTISEMENT

Este o măiestrie să canalizezi atenția de la o burtică. Am făcut 7 concerte în noaptea de revelion în această ținută, nu te prindeai.

Mi-a fost foarte frică de stres, de presă. Am vrut să mă feresc. După ce s-a aflat, în luna a 8-a, a trebuit și să refuz evenimente pentru că erau foarte multe”, a mărturisit Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, transformată de Anna Lesko la Vorbește lumea

Anna Lesko a îmbrăcat-o pe Adela Popescu în una dintre ținutele create pentru perioada în care ea era însărcinată. Inițial, i-a oferit prezentatoarei Pro TV un body, însă aceasta a refuzat motivând că este mult prea transparent și nu vrea să-și arate corpul la televizor.

adela popescu anna lesko vorbește lumea transformare
Adela Popescu, transformată de Anna Lesko la Vorbește Lumea.
Foto: capturi Pro TV

„Ce aveți cu mine, măi, oameni buni? Vreți să mă îmbrac în acest body? O știți pe Anna cum e ea sexy? Stați să mă vedeți pe mine…”, a spus Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Soția lui Radu Vâlcan a îmbrăcat într-un final una dintre ținute, o rochie lungă, ce lăsa mult mai puțină piele la vedere, și chiar i-a cerut Annei Lesko să o învețe una din coregrafiile pe care le pune în scenă la concertele ei.

 

ADVERTISEMENT