Revista FANATIK

De ce a venit, de fapt, Ibrahima Tandia în România! Dezvăluirile atacantului din Mali într-un interviu EXCLUSIV în revista FANATIK

13.02.2019 | 00:17
De ce a venit, de fapt, Ibrahima Tandia în România! Dezvăluirile atacantului din Mali într-un interviu EXCLUSIV în revista FANATIK

A apărut revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini de exclusivități la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești! Află din revista FANATIK unde se poate muta Viitorul lui Gică Hagi și sub numele cărui mare brand! Ce salarii dă în realitate Gigi Becali jucătorilor de la FCSB! Cum arată teza de doctorat a antrenorului Mihai Teja!

Doi copii cu mare viitor în fotbal se destăinuie în revista FANATIK: „pariul” de 300 de milioane de euro al lui Gigi Becali și fiul unui mare fotbalist rapidist, cu o copilărie grea care îți va smulge cu siguranță lacrimi…

De ce a venit, de fapt, Ibrahima Tandia în România! Dezvăluirile atacantului din Mali într-un interviu EXCLUSIV din revista FANATIK

Ibrahima Tandia, cel mai dorit jucător în Liga 1 Betano, povestește în revista FANATIK reperele unei cariere la un pas să fie distrusă de două accidentări și de un test controversat pentru consum de canabis. Play-makerul de 25 de ani de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care a jucat în naționalele mici ale Franței cu Pogba, Varane sau Umtiti, anunță că e pregătit de marele salt în vară! Unde? Află din revista FANATIK!

Ibrahima Tandia este cel mai dorit atacant din Liga I, chiar dacă Sespi a pierdut ultimul meci acasă, 0-1 cu Dinamo. Amănunte, în revista FANATIK! Află unde ar vrea să joace Tandia!
Ibrahima Tandia este cel mai dorit atacant din Liga I, chiar dacă Sespi a pierdut ultimul meci acasă, 0-1 cu Dinamo. Amănunte, în revista FANATIK!

Povestea e simplă. Omul e simplu. A plâns să meargă la fotbal! Mama l-a certat, dar a izbutit să evadeze pe terenul de fotbal. A bătut mingea cot la cot, cum spuneam mai sus, cu Pogba, Varane sau Umtiti, campioni mondiali vara trecută în Rusia, a refuzat greii Angliei, a ajuns în Spania, dar nu a jucat. S-a întors în Ligue 2, s-a „lipit” de un scandal cu canabis, dar a luat-o de la capăt. Acum un an a venit la Sfântu Gheorghe și s-a restartat. Așa arată, pe scurt, viața și cariera lui Ibrahima Tandia, noua senzație din Liga 1 Betano. Mult mai multe poți afla numai din revista FANATIK!

Transfer de imagine la FCSB! Pe cine au adus Matei și Stoian! Dovezi foto în revista FANATIK!

Gigi Becali speră să fi dat lovitura pe piaţa transferurilor în momentul în care i-a convins pe Florentin Matei şi Adrian Stoian să semneze cu FCSB. Ceea ce nu ştia Gigi Becali este faptul că Florentin Matei şi Adrian Stoian nu vin singuri la FCSB. Pe cine au adus, vezi în revista FANATIK! Merită!

Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! I-au ajutat decisiv în carierele de fotbaliști
Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! Vezi fotografii de fotografii în revista FANATIK!

Știi în câte finale europene au fost echipele românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Cifre nemiloase care dovedesc dezastrul, în revista FANATIK!

Prăpastia între ce era sportul românesc în urmă cu 30 de ani și ce jale este acum, într-un „remember” trist în revista FANATIK... Comparația este dramatică!
Prăpastia între ce era sportul românesc în urmă cu 30 de ani și ce jale este acum, într-un „remember” trist în revista FANATIK

Ai carte, ai parte! Învață de la Daniel Negreanu, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Vrei să faci bani din cărți? Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK! Aaaa, să nu uităm… Știi unde construiește George Copos un adevărat „orășel”? Și când a promis că revine la Rapid? Sau cum au ajuns să se „gratuleze” Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu înainte da marea bătaie care se tot amână? Află toate acestea din revista FANATIK!

Daniel Negreanu a povestit în revista FANATIK cum se fac milioane de dolari dacă îți place cartea... de joc... careul... quinta...
Daniel Negreanu a povestit în revista FANATIK cum se fac milioane de dolari dacă îți place cartea…

Așa că nu uita nici tu: a apărut revista FANATIK! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Din campionatul României îmi plac foarte mult cum joacă Ianis Hagi și Alexandru Mitriță. Ianis m-a impresionat pentru că are stângul, are dreptul, are tehnică și este calm când are mingea la picior” – Ibrahima Tandia
  • „Dintre jucătorii români îi știam pe Hagi, pe Mutu și pe Chivu, care purta cască la Inter” – Ibrahima Tandia
  • 7.000 de euro este salariul lunar al lui Tandia la Sepsi
  • 0 (ze-ro!) euro s-au plătit pe transferurile de până acum ale lui Ibrahima Tandia. Niciun club nu a plătit vreun ban pentru a-l aduce!
  • 400.000 de euro valora Tandia în februarie 2018 când a venit la Sepsi
  • 900.000 de euro valorează Tandia acum!
  • 500.000 de euro este creșterea cotei lui Tandia în doar un an!