Life

De ce a vrut Dan Negru să plece de la Antena 1 și să facă emisiunea Jocul Cuvintelor: “M-a speriat”

Dan Negru, noua vedetă a postului Kanal D, e gata de noul show pe care-l prezintă, Jocul Cuvintelor. Prezentatorul ne-a invitat în platoul spectaculos!
19.04.2022 | 10:29
De ce a vrut Dan Negru sa plece de la Antena 1 si sa faca emisiunea Jocul Cuvintelor Ma speriat
Dan Negru, pregătit să înceapă emisiunea Jocul cuvintelor la Kanal D, după ce a plecat de la Antena 1. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru numără orele până la premiera noii emisiuni Jocul Cuvintelor, pe care o va prezenta la Kanal D începând cu 20 aprilie. Cu câteva zile înainte de start, prezentatorul tv ne-a arătat platoul spectaculos.

Dan Negru, platou imens pentru emisiunea Jocul Cuvintelor

Vedeta spune că are ceva emoții, așa cum se întâmplă la fiecare show pe care-l începe, însă acum, probabil sunt mult mai puternice având în vedere că a schimbat și televiziunea. După 20 de ani de Antenă, Dan Negru a bătut palma cu Kanal D pentru Jocul Cuvintelor, un quiz show dedicat întregii familii. Astfel că și cei din fața micilor ecrane vor putea să își antreneze mintea, căutând și ei soluțiile definițiilor oferite de prezentatorul show-ului.

ADVERTISEMENT
Dan Negru în tricou alb și sacou albastru
Dan Negru prezintă Jocul Cuvintelor din 20 aprilie, la Kanal D
Sursa Foto: Kanal D

Dan Negru se simte bine în noua sa familie Kanal D și susține că a rămas în relații bune și cu foștii colegi și șefi din Antene. “Sunt ok aici, da. Cum să nu mai păstrez legătura cu foștii colegi?… Știi ce cred eu? E un chioșc media, în asta suntem noi. Ăștia care zic că e piață media.. Piața media lu’ pește, fugi de aici! Suntem câțiva…”, a declarat Dan Negru, pentru FANATIK.RO.

De ce a plecat Dan Negru de la Antenă și a ales show-ul de la Kanal D?

Decizia de a pleca de la Antenă a luat-o după ce s-a speriat. Da, Negru a avut un moment în care și-a dat seama că “ruginește”.

ADVERTISEMENT

“Am simțit la un moment dat că ruginesc. Am simțit că fac aceleași lucruri și asta m-a speriat cel mai tare. Și m-am gândit: ‘Bine, măi, dar n-am făcut noi acum 20 de ani, iar facem la fel’. Dansau ăia acum 20 de ani, acum iar dansează.

Mi-a plăcut aici, la Jocul Cuvintelor, că mi-a dat posibilitatea să fac emisii cu oameni altfel, smart. Noutatea. Eu din asta am trăit. Când făceam emisiuni cu copii, nu le făcea nimeni, făceam cu blonde, nu făcea nimeni. Noutatea e cea mai tare”, a mai declarat prezentatorul Jocul Cuvintelor, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Dan Negru în platoul Jocul Cuvintelor
Dan Negru a invitat jurnaliști în platoul emisiunii Jocul Cuvintelor
Sursa Foto: Fanatik.ro

La fel de tare a început să-l sperie și reacția unor oameni care-l opresc pe stradă. Sau cel puțin îl fac să se simtă mai în vârstă.

“Cel mai nasol e acum, în ultima vreme… se întâmplă să-mi spună ‘Mamaaa, când eram mic mă uitam la tine’. ‘Am crescut cu emisiunea ta’. Mă enervează asta. Domnul Tatulici mi-a zis o chestie foarte interesantă ’22 de ani de Revelioane, înseamnă un sfert de secol aproape, într-o țară care are de tot un secol’.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că da, ăia care acum au 20 și ceva de ani se uitau la show-urile mele, și aveau să zicem 10 ani, 23 cu 10… acum sunt maturi. Au, la rândul lor, copii. Cei mai mulți pe aceștia îi întâlnesc pe stradă”, ne-a mai declarat vedeta Kanal D.

Dan Negru: “Ăia care spun că nu mai pot de celebritate… Vai mama lor. Sunt povești”

Nu se consideră vedetă și nici nu vede, cel puțin pe piața din România, vreo persoană publică cu acest statut. “E multă fiță la tot ce înseamnă vedete. Nu e deloc greu să fii smerit într-o țară ca România, e greu în America, în Anglia unde e o întreagă armată de paparazzi.

Aici, dacă vrei să fii liniștit, poți să fii liniștit. În rest, crede-mă, sunt fițe. Ăia care spun că nu mai pot de celebritate… Vai mama lor. Sunt povești”, mai spune Dan Negru.

Platoul emisiunii Jocul Cuvintelor
Așa arată platoul show-ului Jocul Cuvintelor, prezentat de Dan Negru, la Kanal D
Sursa Foto: Kanal D

Dan Negru a rămas cu gura căscată în platoul Jocul Cuvintelor

Chiar în ziua în care Dan Negru ne-a invitat în platoul noului său show, o tânără a reușit să-l lase mască. Fata a venit timidă spre el și i-a arătat o fotografie veche, pe telefon.

“Acum, n-ai văzut, tânăra care venise la mine cu telefonul să-mi arate poza… a fost la mine la emisiunea cu copii, când avea 6 ani, azi.. a venit să-mi ia interviu, e matură”, a adăugat prezentatorul tv.

Ce face Dan Negru de Paște?

Prezentatorul tv și-a propus ca în acest an de Paște să petreacă în familie, cu soția, copiii și apropiații. Nu pleacă în nicio vacanță: “Împreună cu ai mei, acasă. Noi, de Sărbători, stăm acasă”.

ADVERTISEMENT