News

De ce ar fi fost activat Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu: “Cineva folosește terminalul”

15.08.2019 | 19:30
De ce ar fi fost activat Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu

De ce ar fi fost activat Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu! Laurențiu Matache a venit cu lămuriri în exclusivitate, la Antena 3, cu privire la modul în care o persoană ar fi putut avea acces la contul de Whatsapp al Luizei Melencu. Realizatorul emisiunii 24IT susține că pentru a accesa această aplicație cineva a avut acces la telefon sau la SIM-ul fetei.

De ce ar fi fost activat Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu

”Whatsapp nu are cont și parola. Ca să te conectezi la această aplicație ba trebuie să te conectezi cu telefonul pe care l-a folosit Luiza mereu, dar dacă vrei să instalezi Whatsapp pe alt telefon, vei primi un cod de confirmare pe numărul de telefon GSM. Dacă a ieșit din acele grupuri, cineva folosește terminalul sau SIM-ul Luizei”, a spus Laurențiu Matache, realizator 24IT.

O întâmplare care a șocat familia Luizei Melencu, dar și pe cunoscuții și colegii fetei a avut loc în urmă cu scurt timp. Fata dată dispărută din luna aprilie se pare că a fost pe whatsapp, miercuri noaptea. Mama Luizei Melencu a primit joi dimineaţă un telefon de la o colegă de şcoală a fiicei sale care a observat că, în noaptea de miercuri spre joi, Luiza a ieşit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puţin după miezul nopţii. Informaţia a fost transmisă şi anchetatorilor.

De ce ar fi fost activat Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu
De ce ar fi fost activat Whatsapp pe telefonul Luizei Melencu

Colegii de clasă ai Luizei Melencu au făcut descoperirea

„La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei.

I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri