Alegeri 2024

“De ce ar trebui să-l voteze lumea din nou pe Nicusor Dan?”. Ludovic Orban contraatacă la acuzaţiile PSD-PNL

Ludovic Orban a vorbit la “Sport și Politică”, emisiune marca FANATIK, despre motivele pentru care lumea ar trebui să îl voteze pe Nicușor Dan pe data de 9 iunie.
05.06.2024 | 12:27
De ce ar trebui sal voteze lumea din nou pe Nicusor Dan Ludovic Orban contraataca la acuzatiile PSDPNL
Ludovic Orban a explicat la "Sport şi Politică" motivele pentru care bucureştenii ar trebui să-l aleagă din nou pe Nicuşor Dan Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul Partidului Forța Dreptei și copreședinte al Alianței Dreapta Unită a contraatacat acuzațiile lansate de PSD-PNL conform cărora „Nicușor Dan se mișcă în ritm de melc” și a explicat de ce actualul edil al Capitalei merită un nou mandat.

”Nicușor Dan încearcă să rezolve toate problemele”

Întrebat de Horia Ivanovici “de ce ar trebui să-l voteze lumea din nou pe Nicusor Dan”, Ludovic Orban a răspuns: ”Pentu că este un om serios, un om care abordează problemele sistemic, care chiar încearcă să abordeze problemele și încearcă să rezolve toate problemele, nu doar pe cele pentru care există câștig electoral. Nicușor Dan este un om care tratează totul serios”.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a vorbit și despre lupta lui Nicușor Dan împotriva mafiei imobiliare care a distrus calitatea nivelului de trai în Capitală.

”A spus: ”Nu mai vreau PUZ-uri”. PUZ-urile cooordonatoare de sectoare erau ilegale, deci nu au nicio bază legală.

ADVERTISEMENT

Ele au fost adoptate pentru că erau niște urgențe ale unor dezvoltatori imobiliari probabil foarte generoși cu cei care au votat PUZ-urile respective, dar care au distrus literalmente locuirea în București”, a mai spus Ludovic Orban la emisiunea “Sport și Politică” de la FANATIK. 

Fostul premier al României a subliniat că ”nu poți să faci blocuri și să nu gândești un spațiu verde, parc, loc de joacă, creșă, grădiniță, tot ceea ce înseamnă pompieri, stație de poliție, adică să gândești și traficul aferent, locurile de parcare din zona respectivă”.

ADVERTISEMENT

”Deci, pur și simplu s-a construit numai petru locuire fără să se asigure toate standardele în ceea ce privește calitatea locuirii în București, doar pentru profit”, a afirmat liderul Partidului Forța Dreptei.

Mai mult, copreședintele Alianței Dreapta Unită a afirmat că atunci când Nicușor Dan a ”venit la primărie nu a găsit inventarierea domeniului public, cadastrarea domeniului public”.

ADVERTISEMENT

”Sunt o mulțime de lucruri fără de care nu poți să ai o guvernare corectă și cinstită. Ca să nu mai zicem că a găsit conturile primăriei complet goale, aflate sub execuție sub nu știu câte hotărâri judecătorești de executare”, a transmis Ludovic Orban.

”Nicușor Dan nu merge cu intervenții”

Totodată, Orban a ținut să precizeze că vechea administrație ”a luat tot, începând de la Oprescu și nu poți să zici că a lăsat vistieria goală, dar a lăsat multe datorii, foarte multe contracte neonorate, neplătite pentru care au existat hotărâri judecătorești de blocare a conturilor sau de extragere prin executor judecătoresc a sumelor care erau datorate de primărie către diferiți parteneri contractuali cărora primăria le-a dat țeapă”. 

Președintele Partidului Forța Dreptei a declarat”Nicușor Dan este un om extrem de corect, extremde cinstit, nu merge cu intervenții” și a menționat de ce Alianța Dreapta Unită îl susține în lupta pentru Primăria Capitalei.

”Sigur că Nicușor Dan a fost dependent și de o oarecare majoritate în Consiliul General care de multe ori a trebuit negociată și a trebuit să facă niște compromisuri.

Noi de aia susținem că Nicușor ar avea nevoie și de o majoritate în Consiliul General care să îi permită să pună în practică toate proiectele pentru că are proiecte extrem de serioase. Cu siguranță merită votat”, a conchis Ludovic Orban.

“De ce ar trebui să-l voteze lumea din nou pe Nicusor Dan?”. Ludovic Orban contraatacă la acuzaţiile PSD-PNL: 

"De ce ar trebui să-l voteze lumea din nou pe Nicusor Dan?". Ludovic Orban contraatacă la acuzaţiile PSD-PNL

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de...
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de o premieră istorică sau de un potențial eșec
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
Cum au încercat criminalii tinerei găsite într-o valiză în Oradea să îşi ascundă...
Cum au încercat criminalii tinerei găsite într-o valiză în Oradea să îşi ascundă urmele. Chiar ei au fost cei care au sunat la 112
Ce tatuaj a putut să îşi facă Larisa Iordache, înainte de cununie: E...
Ce tatuaj a putut să îşi facă Larisa Iordache, înainte de cununie: E singurul cadou!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
REGULI NOI pentru BLOCURILE VECHIE și CASELE din România. Se SCHIMBĂ LEGEA
REGULI NOI pentru BLOCURILE VECHIE și CASELE din România. Se SCHIMBĂ LEGEA
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Zboruri ieftine și relaxante. Ziua ideală pentru a pleca în vacanță
Zboruri ieftine și relaxante. Ziua ideală pentru a pleca în vacanță
DOLIU în PSD după alegeri! A murit Mircea Tat! Politicianul de 40 de...
DOLIU în PSD după alegeri! A murit Mircea Tat! Politicianul de 40 de ani s-a plâns că îl doare capul și la câteva ore distanță i-a stat inima
Clotilde Armand, acuzații: „Începem ziua cu o nouă dovadă de fraudă… Marcele, ți-am...
Clotilde Armand, acuzații: „Începem ziua cu o nouă dovadă de fraudă… Marcele, ți-am zis că nu te pricepi la matematică”
Cum arată satul-fantomă din SUA care se numește România. Prețul incredibil cu care...
Cum arată satul-fantomă din SUA care se numește România. Prețul incredibil cu care se vinde o casă aici