Fotbal intern

De ce arată jalnic gazonul de pe „Ion Oblemenco”! Drifturi cu mașina de tuns iarbă!

25.10.2018 | 16:17
De ce arata jalnic gazonul de pe Ion Oblemenco Drifturi cu masina de tuns iarba

S-a descoperit și motivul pentru care arată jalnic gazonul de pe „Ion Oblemenco”! De altfel, atât jucătorii, cât și antrenorii s-au plâns mai mereu de brazdele care se desprind, pur și simplu, din teren. Ziarul de Craiova a publicat un clip video care pare să indice și principalul vinovat. Astfel, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa foarte clar cum o persoană reușește să-i păcălească pe angajații stadionului, intră pe gazon după care oferă un adevărat recital.

Mai întâi de toate, acesta s-a plimbat prin tribune, apoi s-a așezat pe banca jucătorilor. Nu a stat nici acolo prea mult timp pentru că mașina de tuns iarba „i-a făcut cu ochiul”. Nu a rezistat tentației, s-a urcat la volan și a încercat inițial câteva manevre simple.

De ce arată jalnic gazonul de pe „Ion Oblemenco”!

Rușinea s-a terminat repede în cazul personajului care a simțit nevoia să plece la o adevărată plimbare pe întreaga suprafață de joc. A mers apoi în dreptul unei porți de pe „Ion Oblemenco” și chiar printre sistemele de iluminat artificial. N-au lipsit viteza și virajele strânse, așa zisele drifturi, care au avut darul de a lăsa în spate brazde întregi rupte din teren.

Mai mult de atât, tânărul a intrat cu mașina chiar și în tunelul folosit de jucători pentru a pătrunde pe teren. S-a plictisit repede într-o zonă în care nu se întâmplau prea multe și a revenit pe gazon acolo unde și-a continuat drifturile. Întreaga scenă a durat puțin peste zece minute după care acesta a abandonat mașina și a plecat liniștit fără ca vreun angajat să-l întrebe măcar ceva. În urma lui au rămas adevărate brazde de gazon și stupoarea celor de la club în momentul în care au constatat pagubele. Sursa citată scrie că incidentul s-ar fi  petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, mai exact pe data de 13 octombrie.

  • 5 este poziția pe care o ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano