Life

De ce are mai mereu Kate Middleton un bandaj pe degetul mare de la mâna dreaptă?

Kate Middleton a fost surprinsă nu de puține ori cu un plasture la unul dintre degetele de la mână. Acest detaliu nu a fost însă abordat de Palatul Buckingham.
19.10.2022 | 18:34
De ce are mai mereu Kate Middleton un bandaj pe degetul mare de la mana dreapta
Kate Middleton își ține mai mereu degetul bandajat. Sursă foto: WireImage / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este întotdeauna o apariție cât se poate de surprinzătoare. Mulți o admiră pentru ținuta ei, dar și pentru imaginea pe care o afișează.

Motivul pentru care Kate Middleton are un deget bandajat

Ce nu au observat multe persoane este că mai tot timpul, Prințesă de Wales poartă plasturi la un deget de la mână. Admiratorii ei au deja câteva scenarii pentru acest lucru, însă Platul Buckingham nu a confirmat niciodată nimic.

ADVERTISEMENT

În general, celebritățile fac tot posibilul pentru a nu fi văzute cu plasturi la mână, răni, sau bagaje, lucru care ar putea genera controverse. Pentru Kate Middleton în schimb, acest lucru nu pare să fie o problemă.

Prințesa de Walles apare în mai multe fotografii într-o astfel de ipostază, cea mai recentă fiind din luna iulie, când degetul mare de la mâna dreaptă era acoperit cu un plasture simplu.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Kate Middleton participa la Jubileul de Platină al Reginei Eisabeta a II-a și deși aceasta a fost toată un zâmbet, un val de controverse a început.

De asemena, pentru că Prințesa nu a scos niciun cuvânt în presă cu privire la acel detaliu, fanii ei se tem ca nu cumva aceasta să ascundă în realitate ceva mai grav.

ADVERTISEMENT

Speculații privind starea de sănătate a lui Kate Middleton

Părerile admiratorilor ei sunt împărțite în două direcții. Unii spun că aceasta s-ar fi putut zgâria de-a lungul timpului în timp ce grădinărea, pentru că știm foarte bine că Prințesa de Walles este extrem de pasionată de acest lucru.

Pe de altă parte, zvonurile spun că un simplu plasture ar putea ascunde și o problemă gravă de sănătate. Sunt admiratori care se tem ca nu cumva Kate Middleton să sufle de bulimie, boală pe care a avut-o și Prințesa Diana, având în vedere faptul că este și destul de slabă.

ADVERTISEMENT

Până în momentul în care Prințesa de Walles nu va ieși însă public să dea câteva explicații, motivul pentru care poartă plasture la deget va rămâne în continuare un mister.

ADVERTISEMENT