Life

De ce au ales Smiley și Gina Pistol numele de Josephine pentru fetița lor. Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

19.03.2021 | 11:46
De ce au ales Smiley si Gina Pistol numele de Josephine pentru fetita lor Artistul a dezvaluit adevaratul motiv
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit despre viața de tătic și despre motivul pentru are el și Gina Pistol au ales numele deosebit al fetiței, Josephine Ana Maria. Cei doi sunt încântați de rodul iubirii lor și se bucură de fiecare moment alături de micuță. 

Invitat la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, artistul a vorbit despre cum au ales acest nume și cum și-au împărțit sarcinile în calitate de părinți.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Românii au talent” a spus că numele „Josephine” al fetiței a fost inspirat dintr-o melodie care i-a plăcut foarte mult Ginei, iar „Ana” a venit ca o dorință de a adăuga un nume simplu și românesc.

De ce au ales Smiley și Gina Pistol numele de Josephine pentru fetița lor. Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

„Gina şi-a dorit Josephine şi au am ales Ana. A ascultat o piesă care a marcat-o şi îi place foarte mult numele. Iar, mie, Ana mi se pare un nume simplu, foarte frumos şi se leagă foarte bine cu Maria. Mie nu îmi place să mă repet şi am zis să nu repet nişte nume care există deja în familie. Noi îi spunem Josephine”, a declarat Smiley la „Vorbește lumea” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Artistul a vorbit și despre cum este viața de părinte și a recunoscut că plânsetul fetiței îi produce panică. În stilul său glumeț, Smiley a spus că el și Gina fac toate lucrurile împreună, în afară de alăptat, bineînțeles, spre amuzamentul telespectatorilor.

Smiley a declarat că trăiește cea mai mare iubire în acest moment și este fericit alături de Gina și de fetița lor, care a venit pe lume în seara de 9 martie.

ADVERTISEMENT

„Facem toate lucrurile împreună, dar sunt lucruri pe care eu nu le pot face, cum ar fi alăptatul. Eu sunt cu schimbatul scutecelor, sunt omul de la gaze… Acum chiar o să fie bună masca asta la ceva. Mă panichez atunci când schimb scutecul şi ea plânge, am senzaţia că a pornit alarma şi eu trebuie să o închid cât mai repede.

Trăiesc în momentul ăsta cea mai mare iubire. Deocamdată, ochii ei sunt un gri închis, dar cred că are toate şansele să aibă ochii albaştri sau verzi, a mai spus Smiley.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, mai fericiți ca niciodată

În urmă cu câteva zile, Smiley și Gina Pistol au luat legătura cu fanii și i-au asigurat că ei și fetița sunt bine. Aceștia au ținut să le mulțumească tuturor pentru mesaje și ajutor într-un scurt videoclip postat pe contul de Instagram.

„Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă.

Vă mulțumim frumos și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă vorba ta, suntem într-un roller coaster emoțional. Le mulțumim celor de la clinică, începând de la secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist, medicului meu. 

Au foarte drăguți cu noi și ne-am simțit foarte răsfățați și pe lângă asta, cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată! Abia așteptăm să se facă mare și să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, au transmis Smiley și Gina Pistol.

Smiley i-a făcut un cadou emoționant fiicei sale și a lansat o melodie dedicată ei, „Până la tine”, care a cucerit inimile fanilor și a ajuns în topuri pe YouTube.

ADVERTISEMENT