Life

De ce au divorțat, de fapt, Cheloo și Daniela Niculescu, prima lui soție. Artistul și-a refăcut viața ani mai târziu

De ce au divorțat Cheloo și prima soție? Daniela Niculescu ia oferit juratului de la iUmor primul copil, însă înainte de separare ajunsese să fie dependentă de substanțe interzise.
24.06.2022 | 07:56
De ce au divortat de fapt Cheloo si Daniela Niculescu prima lui sotie Artistul sia refacut viata ani mai tarziu
Cheloo și Daniela Niculescu au divorțat în 2012. Foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

În prezent, Cheloo se iubește cu Daniela Moraru, femeia care i-a dăruit și doi copii. Juratul de la iUmor preferă să-și țină relația privată, iar unul dintre motive este și faptul că în urmă cu 10 ani a trecut printr-o despărțire dureroasă.

Cum au ajuns Cheloo și prima lui soție să divorțeze? Daniela Niculescu a spus despre el că a fost infidel

De mai mulți ani, Cheloo și Daniela Moraru își trăiesc povestea de iubire departe de ochii publicului. Au împreună doi copii, un băiat și o fată, însă juratul de la iUmor preferă discreția atunci când vine vorba de viața de familie.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se poate datora și faptului că în anul 2012, vedea Antena 1 a trecut printr-o despărțire dureroasă presărată cu scandal.

Cheloo a divorțat de Daniela Niculescu într-una dintre cele mai negre perioade din viața acesteia. Ea ajunsese dependentă de droguri și era în depresie.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viața a artistului l-a acuzat pe celebrul rapper că este violent și că a înșelat-o de mai multe ori.

„Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu.

ADVERTISEMENT

De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las”, declara Daniela Niculescu la acea vreme, notează redacția.ro. 

Cheloo, ieșire nervoasă la iUmor după un moment de roast al unui concurent

Viața personală este un subiect sensibil pentru Cheloo. Acesta a avut o ieșire nervoasă la iUmor după ce un concurent a făcut  mai multe glume pe această temă.

ADVERTISEMENT

Marian Ghiță se afla pentru a doua oară pe scena concursului de la iUmor și spera să cucerească publicul, însă reacțiile nu au fost cele la care se aștepta.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast.

Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

 Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, i-a spus Cheloo concurentului, conform adevărul.ro. 

 

ADVERTISEMENT