ADVERTISEMENT
Carousel hot news

De ce Steaua a fost refuzată de Marica, Alexe, Bokila şi Grozav

Laurenţiu Reghecampf a povestit la FANATIK SHOW că i-a dorit pe Alexe, Nica, Bokila, Grozav şi Nisto, dar şi din străinătate, şi de ce nu s-au realizat transferurile....
Autor: Cătălin Gheorghiu | 03.10.2013 | 22:40
De ce Steaua a fost refuzată de Marica, Alexe, Bokila şi Grozav
Laurentiu Nica,Marius Alexe si Catalin Munteanu saluta galeria la finalul meciului.

Laurenţiu Reghecampf a povestit la FANATIK SHOW că i-a dorit pe Alexe, Nica, Bokila, Grozav şi Nisto, dar şi din străinătate, şi de ce nu s-au realizat transferurile.

ADVERTISEMENT

”Credeţi că vin jucători străini în România. Poate la Steaua vin, că joacă în Ligă, are un brand, dar chiar şi dacă vrei să dai 3 milioane de euro pe un atacant, nu găseşti nici unul care să vrea să vină aici. Am vrut să-l luăm pe Chima de la Molde, pentru 1,4 milioane, dar nu a vrut să vină. Pentru Bokila am oferit 1,5 milioane de euro, dar n-a vrut nici el. Alexe este un jucător pe care eu, Meme şi patronul l-am plăcut. A ales Sassuolo, decît să vină la Steaua, spunînd că el e dinamovist, e crescut acolo. Pînă la urmă e profesionist, dar n-a vrut. Şi Nica, l-am văzut într-un meci cu Bistriţa cînd Dinamo a pierdut cu 3-1 şi ne-a plăcut. Eu tot îi spuneam lui Meme să încerce să-i luăm, să vorbească şi cu Victor, mă gîndeam că vom reuşi să-i luăm. Un jucător cu calităţile lui Alexe, cu explozia lui, putea creşte cu Chipciu, Tănase, Adi Popa în spate”

”Am reuşit într-un an să ridicăm cota unui jucător, Chiricheş, la 9,5 milioane de euro. E un pas important pentru el. Nimeni nu putea spune anul trecut, cînd am început munca, faptul că un fundaş va fi vîndut pe 9,5 milioane de euro. A fost vîndut Rusescu la Sevilla. Am făcut oferte pentru foarte mulţi jucători. Grozav nu a vrut să vină la Steaua, puteam plăti pînă la 2 milioane de euro pentru el. Am vrut să-l cumpărăm pe Nistor, dar nu a vrut, a plecat la Evian şi a jucat 10 minute în şase meciuri. I-am făcut ofertă de 1 milion de euro salariu lui Marica, a zis că nu vrea, că pleacă în străinătate pe bani mai mulţi. A fost discuţia cu Wesley, dar era greu să-l introducem să joace într-o săptămînă, plus că era un jucător de 31 de ani. Cînd am spus că e jucător problemă, nu am spus ca om, ci faptul că aducînd un jucător de valoarea lui e greu să-l ţii pe bancă”

ADVERTISEMENT

Vezi video:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!