Life

De ce au venit, de fapt, Zanni, Elena, Alex Delea și Oana la Survivor România 2023. Toată lumea va rămâne surprinsă

De ce au venit Zanni, Elena, Alex Delea și Oana la Survivor România 2023. Anunțul a fost făcut în emisiune de Dan Pavel.
23.03.2023 | 00:11
De ce au venit de fapt Zanni Elena Alex Delea si Oana la Survivor Romania 2023 Toata lumea va ramane surprinsa
De ce au venit, de fapt, Zanni, Elena, Alex Delea și Oana la Survivor România 2023. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

De ce au venit, de fapt, Zanni, Elena, Alex Delea și Oana la Survivor România 2023. Foștii concurenți au un rol la care nu se aștepta nimeni în noul sezon!

De ce au venit, de fapt, Zanni, Elena, Alex Delea și Oana la Survivor România 2023

Dan Pavel a fost cel care a anunțat că va veni săptămâna „unificării” la celebra emisiune de la Pro TV. Totul odată cu venirea unor foști concurenți: Zanni, Elena, Alex Delea și Oana.

ADVERTISEMENT

Cei patru vor asista și mentora echipele, după cum a relatat Dan Pavel. Acesta a anunțat venirea celor patru, spre stupefacția concurenților din acest sezon.

„A venit momentul să vă dezvălui că săptămâna viitoare e săptămâna de unificare! Și în acest moment este stop vot. Liniile de vot s-au închis. În săptămâna unificării, nu veți fi singuri în această bornă crucială. Veți avea alături de voi ajutoare.

ADVERTISEMENT

Ni se alătură cei care cândva au plecat de aici, fie cu trofeul, fie în finală. Elena, Oana, Zanni, Delea”, a spus prezentatorul de la emisiune.

Care este rolul pe care îl au Zanni, Elena, Alex Delea și Oana la Survivor România 2023

Dan Pavel a continuat să dea detalii despre rolul pe care îl vor îndeplini cei patru foști concurenți la Survivor. Astfel, aceștia trebuie să le arate din ce este făcut, de fapt, un adevărat supraviețuitor. Ce înseamnă acest lucru, vom vedea în edițiile viitoare.

ADVERTISEMENT

„Ei vă asistă la acest moment în Survivor. O fac mentorându-vă, dar arătându-vă din ce e croit un supraviețuitor”, a mai spus Dan Pavel.

Doi dintre ei vor merge într-o echipă, iar ceilalți în cealaltă. Mai precis, Elena și Zanni la Faimoși, iar la Războinici vor merge Oana și Alex Delea, fostul câștigător de la Survivor.

ADVERTISEMENT

„Am venit să îi susțin pe Războnici. Mi se pare un sezon interesant”, a spus Oana Ciocan. „Abia aștept să văd săptămâna asta de unificare. Sunt foarte fericit”, a spus Alex Delea.

„Sunt aici să-i susțin pe Faimoși. Îi susțin și pe Războinici. Am emoții din nou”, a spus Elena Chiriac. „Eu sunt doar în semn de recunoștință aici”, a spus și Zanni, care a recunoscut că i-a criticat pe concurenți de acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: