News

De ce boală suferea Răzvan Ciobanu? Din acest motiv, mulți s-au gândit că s-a sinucis

30.04.2019 | 09:19
De ce boala suferea Razvan Ciobanu Din acest motiv multi sau gandit ca sa sinucis

Decesul creatorului de modă a lăsat în șoc o țară întreagă, alături de multe întrebări fără răspuns. Ipotezele zvonite după moartea lui Răzvan Ciobanu spun că acesta s-ar fi sinucis, ar fi avut un atac de cord sau că ar fi fost vorba de o crimă. Momentan, anchetatorii nu își explică exact cum s-a produs accidentul, dar boala de care suferea acestea pare, pentru unii, să deslușească din ce în ce mai mult teribilul eveniment.

De ce boală suferea Răzvan Ciobanu?

Accidentul violent în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu arată că viteza a fost de vină. Designerul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de copaci. Impactul extrem de puternic i-a cauzat decesul pe loc. O parte ciudată a scenariilor aduce este faptul că autoritățile nu au găsit urme de frânare, fapt ce înseamnă că șoferul a vrut să-și pună capăt zilelor sau ar fi adormit la volan.

Avocatul creatorului de modă, alături de prietenii săi buni, susțin că nu a fost deloc vorba de o sinucidere. Acesta a suferit de o depresie severă și avusese probleme diverse, dar nu dorea să închee astfel socotelile cu viața.

Răzvan Ciobanu a suferit de boala secolului, depresia
Răzvan Ciobanu a suferit de boala secolului, depresia

Răzvan Ciobanu a suferit de o depresie severă

“În momentul acela m-am blocat, nu am mai fost în stare să muncesc sau să mă concentrez asupra a ceea ce aveam de făcut. În primă fază am pierdut casa în care locuiam. Mi-a fost luată din cauza unor acte nefăcute la timpul lor şi nu am avut puterea să mă lupt în niciun fel, mai ales că surpriza venea din partea celor mai buni prieteni.

Au urmat apoi maşinile pe care le avem şi care au fost luate de un alt bun prieten, pentru că aveam contractele de leasing pe firma lui nu pe a mea. De aici a urmat o depresie lungă. Eram ca o legumă. Am zăcut pe canapeaua unei foste prietene vreo două luni”, a recunoscut designerul cu sinceritate pentru Tabu în urmă cu câțiva ani.