Life

De ce divorţează, de fapt, Ioana Simion de Ilie Năstase. La ce a supus-o Nasty pe actuala lui soţie. Motivul real din spatele despărţirii

24.05.2020 | 20:08
De ce divorteaza de fapt Ioana Simion de Ilie Nastase La ce a supuso Nasty pe actuala lui sotie Motivul real din spatele despartirii
ADVERTISEMENT

Pe 25 aprilie 2019, Ilie Năstase uita definitiv de Brigitte Sfăt, care îl părăsise pentru Florin Pastramă, după ce între ei se infiripase o idilă la Ferma, realityshow-ul celor de la Pro Tv și se căsătorea cu Ioana Simion, o frumoasă brunetă de 44 de ani în brațele căreia părea să-și fi găsit fericirea.

Ei bine, se pare că nici pentru a cincea oară nu a fost cu noroc, întrucât aceasta este hotărâtă să divorțeze. Ba chiar a depus actele la notar și așteaptă ca fostul mare tenismen român să le semneze pentru a putea pune capăt căsniciei.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Nu a fost vorba despre diferența de vârstă”

Chiar dacă temperamentul vulcanic și slăbiciunea față de reprezentantele sexului frumos nu mai sunt un secret pentru nimeni, decizia a luat prin surprindere lumea showbiz-ului românesc, în condițiile în care cei doi plănuiau cu surle și trâmbițe petrecerea de nuntă de după această pandemie. Se pare că actuala soție ar fi nemulțumită de violența verbală la care „Nasty” o supunea constant.

Sătulă să mai spere în zadar că partenerul își va revizui atitudinea, femeia a demarat deja procedura de divorț. Mai lipsește doar semnătura lui Ilie Năstase pentru ca mariajul lor să ia sfârșit după aproape un an. Chestionată pe marginea acestui subiect, Oana Roman, apropiată a cuplului, a lăsat de înțeles că totul pleacă de la comportamentul fostului lider mondial ATP.

ADVERTISEMENT

Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos.

Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște.

ADVERTISEMENT

El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a explicat fiica fostului premier al României la Pro TV.

Ioana Simion a depus actele de divorț, dar Ilie Năstase refuză să semneze

Chiar dacă Ioana Simion a depus deja actele de divorț și așteaptă semnătura soțului pentru a fi din nou o femeie liberă, Ilie Năstase refuză să pună capăt căsniciei. Ba mai mult, încă nu îi vine să creadă că bruneta își dorește să facă un astfel de pas.

ADVERTISEMENT

Facem procedura la tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe.

Nu s-a întâmplat nimic. În continuare voi avea grijă de Ilie, chiar dacă nu vom mai alcătui un cuplu. Îl respect, în ciuda divergențelor dintre noi. Trebuie să fim umani”, a declarat cea de-a cincea soție a fostului mare tenismen român.

ADVERTISEMENT
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră...
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România:...
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România: ”Uitați-vă la mine, din cauza voastră sunt așa”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o...
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o dăm pe partea de Europe Style”
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o...
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o Rusie fără Putin
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!