Life

De ce e bine să ai mereu o bancnotă în portofel. Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că doar așa atragi prosperitatea în viața ta

Știai că e bine să ai mereu o bancnotă în portofel? Chiar dacă plătești des cu cardul, Nicoleta Ghiriș spune că doar așa atragi prosperitatea în viața ta.
22.05.2024 | 08:09
De ce e bine sa ai mereu o bancnota in portofel Astrologul Nicoleta Ghiris spune ca doar asa atragi prosperitatea in viata ta
De ce e bine să ai mereu o bancnotă în portofel. Sursă foto: YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce e bine să ai mereu o bancnotă în portofel? Poate te-ai obișnuit ca mai mereu să plătești fie cu telefon, fie cu ceasul, sau direct cu cardul. Astrologul Nicoleta Ghiriș spune însă că acest lucru nu este tocmai benefic.

De ce e bine să ai mereu o bancnotă în portofel

Toată lumea își dorește să atragă norocul și prosperitatea în viața sa. Există o mulțime de trucuri care ne pot ajuta în acest sens. Sunt plante benefice pe acest plan și de asemenea, aranjarea anumitor obiecte din casă poate avea efectul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Totuși, mai sunt și alte metode pe care trebuie să le cunoaștem. Iar astrologul Nicoleta Ghiriș a vorbit despre una dintre ele. Poate ai auzit și tu de ea, însă nu știai cum să o pui în practică pentru a avea rezultatul dorit.

De ce e bine să ai mereu o bancnotă în portofel? Știai poate că e bine să ai bani în portofel. Totuși, e important și ce fel de bancnote alegi să ai la tine. Doar unele dintre ele sunt cu adevărat norocoase.

ADVERTISEMENT

Conform astrologului Nicoleta Ghiriș, tot timpul este bine să avem bani cash la noi. Aceștia ne multiplică câștigurile, însă este esențial să știm și ce bancnote să ținem în portofel. Potrivit astrologului, aici lucrurile se schimbă.

De ce e bine să ai mereu o bancnotă în portofel? Ca să atragi și mai mulți bani în viața ta. De asemenea, mai poți ține bancnote și sub activatoarele de bani de la tine din casă. În acest mod, banii o să apară singuri.

ADVERTISEMENT

„De ce trebuie să ai bani cash, nu numai pe card? Ei vor multiplica la rândul lor bănuții noștri. Dar ce ar trebui să facem, în primul rând și ce fel de bani ar trebui să adunăm în portofel?

Să adunăm bani 100/200. De ce? Pentru că au terminația în 00, care se confundă cu infinitul și atunci vor atrage mai mulți bani. Însă care este trucul, de fapt? Trucul este să avem bani care au terminația în 88 și 888.

ADVERTISEMENT

Cum am eu aici, 100 de lei cu terminația 888, credeți-mă că se găsesc. Ar trebui acești bănuți să-i menținem la noi în portofel sau sub activatoare de bani la noi în casă. Încercați și o să vedeți că o să și găsiți acești bănuți sau o să vină către voi”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”