Life

De ce e bine să torni acest amestec o dată pe lună în chiuvetă. Trucul pe care nici instalatorii nu ți-l spun

Motivul pentru care e indicată această soluție pentru chiuvetă. Folosește-o o singură dată pe lună și va avea rezultate nemaipomenite.
22.01.2023 | 20:47
De ce e bine sa torni acest amestec o data pe luna in chiuveta Trucul pe care nici instalatorii nu til spun
Motivul pentru care e indicată această soluție pentru chiuvetă. Folosește-o o singură dată pe lună și va avea rezultate nemaipomenite. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

De ce e bine să torni acest amestec o dată pe lună în chiuvetă. Trucul pe care nici instalatorii nu ți-l spun și care te va ajuta să economisești bani frumoși, fără să fie nevoie să cumperi produse costisitoare și ineficiente.

Motivul pentru care e indicată această soluție pentru chiuvetă. Folosește-o o singură dată pe lună și va avea rezultate nemaipomenite

Chiuveta din bucătărie obișnuiește să se înfunde tot mai des? FANATIK are soluția perfectă pentru astfel de momente neplăcute. Nu vei mai apela deloc la instalatorii care nu sunt dispuși să îți dezvăluie gratis acest pont.

ADVERTISEMENT

Atunci când grăsimile și resturile de mâncare îți dau dureri de cap și îți blochează scurgerea e bine să apelezi la o soluție realizată din apă fierbinte, bicarbonat de sodiu și detergent de vase.

Mai exact, ai nevoie de o găleată plină cu apă fiartă, o lingură de soluție pentru veselă și un pahar din praful magic care nu este utilizat doar în pregătirea produselor culinare. Amestecă foarte bine ingredientele.

ADVERTISEMENT

Bicarbonatul de sodiu trebuie să se dizolve complet. Se toarnă puțin detergent de vase în chiuvetă și se lasă să acționeze preț de 5 -10 minute. Acesta are rolul de a dizolva depunerile de grăsime.

Ulterior, se toarnă soluția pregătită în găleată. Poți folosi cu mare încredere o pâlnie pentru a nu pierde din combinația obținută. Acest truc simplu, rapid și la îndemâna tuturor previne formarea blocajelor și elimină mirosurile neplăcute dacă este folosit o singură dată pe lună.

ADVERTISEMENT

Sfaturi pentru o chiuvetă curată și fără blocaje

Unul dintre sfaturile pe care trebuie să le știe orice gospodine când vine vorba de o chiuvetă curată și fără blocaje are legătură cu resturile alimentare. Aceste produse trebuie aruncate direct la coșul de gunoi.

Uleiul și grăsimea nu se toarnă pe canal. Se pot colecta în sticle de plastic, fiind numeroase companii în ultima perioadă care oferă în schimbul lor apă plată sau ulei.

ADVERTISEMENT

E foarte important să ștergi vasele cu un prosop de hârtie după ce ai gătit în ele și înainte de a le spăla, mai ales dacă ai preparat alimente grase sau uleioase. În felul acesta țeava de la chiuvetă nu se va înfunda.

ADVERTISEMENT
Tags: