Fotbal intern

De ce e supărat președintele lui Gaz Metan că a plecat Mihai Teja! Ioan Mărginean i-a mai vândut un antrenor lui Gigi Becali

28.12.2018 | 21:35
De ce e suparat presedintele lui Gaz Metan ca a plecat Mihai Teja Ioan Marginean ia mai vandut un antrenor lui Gigi Becali

Furia președintelui de la Gaz Metan împotriva celor de la FCSB are rădăcini în afacerile din trecut între acesta și patronul roș-albaștrilor. FANATIK a aflat de ce Ioan Mărginean este supărat că Mihai Teja a părăsit formația din Mediaș printr-o demisie, fără o negociere între părți.

În trecut, Mărginean i-a mai cedat un antrenor lui Becali și formația pe care acesta o conducea la acea vreme s-a ales cu o sumă frumușică de bani pentru a-i facilita despărțirea amiabilă și, pe cale de consecință, preluarea băncii tehnice la clubul roș-albastru.

Primul care l-a pus la zid pe Gigi Becali: “Acel om credincios e din altă lume!”

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, a declanșat un atac dur la adresa lui Gigi Becali! “Nu există niciun act de reziliere, n-am apucat să facem acte. Cei de la FCSB ne-au luat pe nepregătite și ceea ce pot să vă spun e că Teja a avut doar un acord verbal din partea noastră.

În plus, mi se racolează jucatori. Nu mi se pare normal cum suntem tratați! N-am avem nici măcar o hârtie scrisă de la FCSB. Acel om credincios e din altă lume, iar eu nu vreau să intru în jocul acesta. Pe mine mă caracterizează munca. O sa mă fac mai al dracului! Noi de acum tacem și facem”, a tunat acesta.

A fost scânteia care a aprins un veritabil război între formația din Mediaș și cea din București. Cei de la Gaz Metan ar fi vrut să îl suspende pe Mihai Teja până la finalul contractului. Doar că regulamentul nu le permitea acest lucru, iar abilul Gigi Becali s-a mișcat rapid și a făcut mișcarea ideală în această situație: Teja a trimis o hârtie de demisie, iar contractul cu Gazul va fi reziliat unilateral!

Ioan Mărginean Gaz Metan Mediaș
Ioan Mărginean încearcă să obțină maximum din plecarea lui Mihai Teja la FCSB. așa cum a făcut-o acum 10 ani la despărțirea lui Dorinel Munteanu de U Cluj

Motivul pentru care președintele lui Gaz Metan este supărat că a plecat Mihai Teja! A luat 100.000 de euro pe Dorinel Munteanu!

De unde provine însă această supărare a lui Mărginean? FANATIK a aflat că, în trecut, actualul președinte al celor de la Mediaș a făcut o afacere excelentă cu Gigi Becali, obiectul tranzacției fiind un antrenor. Este vorba despre Dorinel Munteanu, care a fost vândut de Mărginean lui Gigi Becali pentru 100.000 de euro, în 2008.

Fostul internațional era antrenor-jucător la U Cluj și era dorit la FCSB. Sursele FANATIK au povestit episodul incredibil dintre Munteanu și fostul său șef. Dorinel era disperat să ajungă antrenor la formația lui Becali și l-a anunțat pe Mărginean că pleacă: “Îmi dau demisia, nu îmi pasă! Nu ai ce să îmi faci”, i-a zis “Neamțul”.

Dorinel Munteanu jucător U Cluj
Dorinel Munteanu a plecat de la U Cluj antrenor la echipa lui Gigi Becali după ce acesta a plătit 100.000 de euro

Doar că acesta nu a luat în calcul faptul un aspect: “Băi, Dorinele, tu îți dai demisia, dar ai uitat că mai ai contract șase luni ca fotbalist!”. După negocieri, părțile au ajuns la un acord și Becali a scos din conturi suma amintită. Acum, Mărginean și Gaz Metan și-ar fi dorit probabil să poată obțină o sumă de bani în schimbul lui Mihai Teja, dar regulamentul nu a mai fost de partea oficialului ardelenilor.