Life

De ce era Salman Khan să fie exmatriculat de la școală. Iulia Vântur, detalii neștiute despre faimosul actor indian: „El nu trebuia să fie eroul poveștii”

Salman Khan, la un pas să fie exmatriculat de la școală! Iulia Vântur, detalii neștiute despre faimosul actor indian care îi este și iubit.
25.10.2022 | 20:10
De ce era Salman Khan sa fie exmatriculat de la scoala Iulia Vantur detalii nestiute despre faimosul actor indian El nu trebuia sa fie eroul povestii
De ce era Salman Khan să fie exmatriculat de la școală. Iulia Vântur, detalii neștiute. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut declarații despre Salman Khan, partenerul său de viață. Aceasta a explicat de ce a fost la un pas să fie exmatriculat și cum a ajuns să fie eroul documentarului pe care îl face.

De ce era Salman Khan să fie exmatriculat de la școală. Ce a dezvăluit Iulia Vântur

Fosta vedetă de la Pro TV a vorbit despre faptul că partenerul ei de viață era foarte sărac atunci când era mic, tocmai acesta fiind și motivul pentru care a fost la un pas să fie exmatriculat de la școală.

ADVERTISEMENT

Părinții acestuia nu își permiteau să plătească taxele, așa că micul Salman era aproape să nu mai poată merge la cursuri tocmai din această cauză.

Tocmai de aceea a ajuns Salman Khan să fie eroul din documentarul pe care îl face Iulia Vântur.

„Are el un interviu în care spunea cât de greu se descurca cu banii și aproape că era să fie exmatriculat din școală, pentru că părinții lui nu-și permiteau să-i plătească. El a fost sărac când era mic”, a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, documentar despre Salman Khan

Iulia Vântur a transmis că face un documentar despre viața lui Salman Khan pentru că povestea sa poate să fie una de motivație pentru atâția tineri și nu numai.

De la copilul sărac care abia își permitea să ajungă la școală, iubitul Iuliei Vântur a ajuns să fie cunoscut în toată lumea și ultima sa grijă să fie averea.

ADVERTISEMENT

De altfel, Iulia Vântur nu s-a ferit să își laude iubitul cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani în domeniu și a spus că oricine are ce învăța de la el.

„Eu fac un documentar despre Salman Khan, o poveste foarte motivațională. Are trei decenii în industrie și ai ce învăța din povestea lui.

ADVERTISEMENT

Să reziști mai bine de 30 de ani în industrie e o realizare. Ideea a plecat de la… de fapt, el nu trebuia să fie eroul poveștii”, a povestit Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT