Life

De ce fug bărbații de Ana Mocanu: ”Nu mă vrea nimeni în momentul de față”

Fosta asistentă de la emisiunea ”Un show păcătos” nu mai este cea fost la capitolul amor. Ce le-a făcut Ana Mocanu bărbaților de fug de ea?
21.11.2022 | 16:00
De ce fug barbatii de Ana Mocanu Nu ma vrea nimeni in momentul de fata
De ce fug bărbații de Ana Mocanu? Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ana Mocanu, una dintre cele mai cunoscute asistente din istoria emisiunii ”Un show păcătos”, după retragerea de la tv s-a întors la vechea ei dragoste, dansul în ritm de manele. Acest domeniu de activitate i-a adus financiar mereu mulți bani în cont, dar a venit și cu multe dezavantaje, mai ales pe plan amoros.

Motivul pentru care bărbații nu o vor pe Ana Mocanu: ”Nu am cum să îmi întemeiez o familie”

Când vine vorba de întemeierea unei familii, vedeta spune că își dorește, însă, de una singură acest lucru nu este posibil. Vorba piesei, dragostea se face în minim doi… dar nu sunt doi, este doar ea și atât.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să-mi întemeiez o familie, doar ca în acest moment m-am focusat foarte mult pe muncă. Nici nu există cineva în viața mea care să mă facă să-mi doresc lucrul acesta.

În acest moment nu sunt în nicio relație, nici de curtare și atunci nu am cum să îmi întemeiez o familie. Dacă o să apară un bărbat în viața mea și mă voi îndrăgosti, bineînțeles că acesta este următorul pas”, a mărturisit fosta asistentă de la emisiunea prezentată de Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

De ce fug bărbații de dansatoarea maneliștilor

Capitolul amor mereu a avut de suferit de-a lungul vieții în ceea ce o privește pe Ana Mocanu. După sacrificiile făcute din dragoste pentru mutarea în Spania și după episodul violent cu un alt fost iubit, vedeta trece printr-un impas pe plan sentimental. Chiar ea spune că niciun bărbat nu o caută, dar nimeni nu o vrea, deși, ea este o femeie deschisă, lipsită de frustrările fostelor iubiri.

Eu permit oamenilor să intre în viața mea, dar pur și simplu nu este nimeni acum. Sunt o femeie deschisă, fără niciun fel de frustrare sau supărare în privința asta pentru că am avut relații lungi și fericite.

ADVERTISEMENT

Doar că acum nu mă caută nimeni. Nu mă vrea nimeni în momentul de față. M-am focusat foarte mult pe muncă și nu am cunoscut pe nimeni cu care să încep o relație, nici măcar de a fi în tatonări”, a mai explicat dansatoarea de manele.

Ana Mocanu se vrea mamă, dar nu are cu cine

Întrebată de reporterul de la FANATIK despre apariția unui copil, având în vederea vârsta, dar și trend-ul de a fi mamă, fosta asistentă tv susține că un copil este o binecuvântare pe care o lasă în mâna lui Dumnezeu. Fără partener de viață, nu își poate realiza acest vis, care putea fi posibil cu ani în urmă, dar, cel de sus a avut alte planuri pentru ea.

ADVERTISEMENT

Un copilul este o binecuvântare de la Dumnezeu. Și atunci dacă Dumnezeu o să decidă să fiu mama, cu siguranță n-o să spun nu. Doar că nu am cu cine să fac. Aici e problema.

Dacă o să mă binecuvânteze Dumnezeu cu o sarcină, bineînțeles că o voi păstra. Nu regret că nu am devenit mamă cu ani în urmă, probabil că Dumnezeu are alte planuri pentru mine”, a mai precizat Ana Mocanu pentru FANATIK.

”Nimic nu-ți garantează nimeni că mâine te căsătorești”

Eșecurile relațiilor prin care a trecut au învățat-o pe vedetă că nimeni și nimic nu îți poate garanta reușita în cuplu. Deși a îndurat multe, nu regretă pentru că altfel nu ajungea omul de astăzi.

Nu regret nicio relație. Au fost frumoase. Probabil că dacă nu ar fi trecut prin prin ele, n-aș fi fost femeia de astăzi. Însă, nimic nu-ți garantează nimeni că mâine te căsătorești și că o să rămâi toată viața cu persoana respectivă”, a mai explicat frumoasa dansatoare.

Ce nu ar ierta niciodată Ana Mocanu într-o relație

Fosta asistentă de la Antena 1 recunoaște că a mai și călcat strâmb în relații, dar asta se întâmpla cu ani în urmă. În relații serioase es este de părere cu nu își are loc înșelatul și nu ar ierta niciodată asta. Dacă a fost înșelată și nu a aflat, punctează ea, cinste lor, altfel. Punct și altul.

Da, am înșelat! Când era mai micuță, în perioada liceului, mai cochetam, dar nu în relațiile serioase în care am fost. Eu nu prea sunt de acord cu înșelatul nici din partea femeilor, nici a bărbaților. Nici nu l-aș ierta. Nu știu dacă m-au înșelat, dar dacă au făcut-o și n-am descoperit, cinste lor. Dacă ești într-o relație și ești fericit, nu văd de ce te-ai uitat stânga-dreapta”, a mai zis vedeta.

Ana Mocanu, investiție pentru viitor

Cu foarte mulți ani de experiență în domeniuul dansului, fosta asistentă tv nu lasă pe mâna nimănui negocierea contactelor pentru job-urile pe care le are, fie ele în clipurile interpreților de manele sau la evenimentele private la care îi însoțește la cerere. Cu banii câștigați Ana Mocanu vrea să își achiziționeze un apartament pentru a nu mai locui cu surorile ei, Gabriela și Mihaela.

”Negociez singură pentru că sunt în domeniu de atâția ani și îmi este ok. Financiar întotdeauna a fost bine mereu. Nu mă plâng. Sunt în curs de a-mi cumpăra un apartament.

Acum stau împreună cu surorile mele pentru că nu mai este niciuna căsătorită. Am început demersurile și trebuie să le iau pe toate așa, în ordine. Îmi doresc undeva aproape de surorile mele, să mă pot mișca rapid să ajung la ele”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Ana Mocanu.

ADVERTISEMENT