Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce Gigi Becali a rămas singurul patron prezent în fotbal și după 25 de ani: “A câștigat bani, dar e și ambiție!”

Mihai Stoichiță știe de ce Gigi Becali a rămas singurul patron prezent în fotbal și după 25 de ani. Directorul FRF este convins că finanțatorul de la FCSB o face din pasiune.
03.05.2024 | 18:36
De ce Gigi Becali a ramas singurul patron prezent in fotbal si dupa 25 de ani A castigat bani dar e si ambitie
De ce Gigi Becali a rămas singurul patron prezent în fotbal și după 25 de ani: “A câștigat bani, dar e și ambiție!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în fotbal în urmă cu 25 de ani și chiar nu și-a întrerupt activitatea niciun sezon la FCSB. Mihai Stoichiță spune că patronul „roș-albaștrilor” a câștigat enorm din urma performanțelor, însă un rol important în parcursul său l-a avut și pasiunea pentru fenomen.

De ce Gigi Becali a rămas singurul patron prezent în fotbal și după 25 de ani: “A câștigat bani, dar e și ambiție!”

„Roș-albaștrii” au câștigat titlul din SuperLiga în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-1, și au sărbătorit până în zori la baza din Berceni. Astfel, Gigi Becali și-a mai trecut în cont încă o performanță notabilă în cei 25 de ani din viață petrecuți la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este singurul patron din fotbalul românesc prezent și după 25 de ani în SuperLiga. Mihai Stoichiță este de părere că latifundiarul din Pipera a rămas la FCSB din pasiune, dar și din dorința personală de a învinge.

„A câștigat bani, dar este și pasiune. Cred că este și foarte multă ambiție. Este pe plus, fă socoteala cu cât i-a vândut pe Man și toți cei care i-a dat. Pune în calcul și banii din cupele europene, atunci când s-a calificat în grupe.

ADVERTISEMENT

Sunt bani luați, chiar dacă i-au luat acum un an sau acum cinci ani. Sunt tot bani luați”, a spus Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea este în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali, show de zile mari: „Merg în locul lui Klopp la Liverpool”

Gigi Becali a oferit un show total în fața camerelor după ce a ieșit campion cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” s-a amuzat pe situația de la Liverpool și a anunțat că merge în locul lui Jurgen Klopp în Anglia.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt foarte liniștit, dar mâine plec la Liverpool. Plec ca mă duc sa negociez, sa merg in locul lui Klopp! (râde) Acum trebuie să vedem, deja m-au sunat că mă așteaptă acolo, au nevoie în locul lui Klopp. Face Dumnezeu ca să arate oamenilor că stăpânul e stăpân.

Campionatul l-am luat şi mă bucur că sunt pe ruta campioanelor pentru că sunt ţări mai de nivelul nostru. Şi chiar şi mai sărace fotbalistic. Sunt şi mai tari, dar nu atât de tari încât să nu poată fi bătute. Dacă eu plec la Liverpool, să vedem pe mâna cui cade FCSB-ul. 

ADVERTISEMENT

Tachtsidis este un jucător extraordinar, îmi place. Dar la mine e altfel de fotbal. Aşa, pot să îl iau şi pe Bauza. Dar la mine, nu merge du două floricele. Dar în locul cui să îl iau? Al lui Olaru?”, a spus Gigi Becali la Palat.

DE CE Gigi Becali A RAMAS SINGURUL PATRON prezent in fotbal si dupa 25 de ani

ADVERTISEMENT
Tags: