News
notix pixel id

De ce Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la funeraliile prințului Phillip

16.04.2021 | 11:55
De ce Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la funeraliile prințului Phillip
Prinții Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la funeraliile bunicului lor. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune de ce Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la funeraliile prințului Phillip. Cei doi fii ai regretatei prințese Diana trec printr-o perioadă dificilă și relația dintre ei pare că s-a răcit serios în ultima vreme. 

Aceștia au și anunțat că vor merge separat în timpul procesiunii funerare organizate pentru prinţul Philip, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

Conform informațiilor furnizate de Casa Regală a Marii Britanii, ducele de Edinburgh va fi înmormântat la Castelul Windsor, în vestul Londrei.

ADVERTISEMENT

De ce Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la funeraliile bunicului Phillip

Totul se va petrece în cadrul unei ceremonii la care vor participa doar 30 de persoane din cauza restricţiilor privind pandemia de COVID-19.

Presa din Anglia a notat faptul că cei doi fraţi vor merge în spatele sicriului bunicului lor în timpul procesiunii. Cu toate acestea, ei nu vor merge unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Se vor afla, în aceeași linie, dar între ei va sta vărul lor, Peter Phillips. Interesant este că Prinţul William se va afla în faţă, întrucât este al doilea în ordinea succesiunii la tron după tatăl lor, prinţul Charles, urmat de Peter şi apoi de prinţul Harry.

Vă readucem aminte că Harry a vorbit în timpul interviului acordat luna trecută jurnalistei americane Oprah Winfrey despre relația cu fratele lui William.

ADVERTISEMENT

Acesta a precizat că au menținut legătura, dar “distanţată momentan”, el şi William fiind “pe căi diferite”, însă a ţinut să precizeze că îşi iubeşte fratele.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a refuzat să comenteze dacă modul în care William şi Harry vor merge în cadrul procesiunii funerare reflectă relaţia lor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri