Fotbal intern

De ce i-a criticat Becali pe Nedelcu şi Bălaşa: “Să vedeţi ce bine vor juca”

08.08.2018 | 17:05
De ce ia criticat Becali pe Nedelcu si Balasa Sa vedeti ce bine vor juca

De ce i-a criticat Becali pe Nedelcu şi Bălaşa. Patronul vicecampioanei României a pus tunurile pe Dragoş Nedelcu şi Mihai Bălaşa, iar acum şi-a schimbat discursul, afirmând că are un plan cu cei doi.

Gigi Becali crede că prin aceste critici aduse jucătorilor îi poate determina să fie mai motivaţi şi, astfel, să evolueze mult mai bine atunci când sunt introduşi în teren.

De ce i-a criticat Becali pe Nedelcu şi Bălaşa

“Sunt unii jucătorii care evoluează mai bine dacă sunt criticați și dacă e presiune pe ei. Să vedeți ce bine o să joace Bălașa joi cu Hajduk, după ce am pus presiune pe el! Am văzut că el joacă mai bine așa. Dacă așa se concentrează, am zis să pun presiune pe el.

În Dragoș Nedelcu am încredere. Trebuie să se obișnuiască și el cu stilul nostru. Are alte deprinderi. El venea între fundașii centrali, parcă era libero. Acum a început să nu mai coboare. Tot îi zicea Dică să nu mai coboare. Încet, încet, se schimbă. Plus că la FCSB e nevoie de agresivitate la mijloc, cum are Pintilii. Dar e tânăr, e un copil. Trebuie să aibă răbdare un an de zile, să nu se hazardeze”, a spus Gigi Becali, la postul Pro X.

Bălaşa, cel mai nou client

Recent, Gigi Becali l-a atacat pe Mihai Bălaşa şi a spus că-l transferă la FCSB pe brazilianul Jubal Junior doar pentru a-l înlocui pe el, din cauză că nu mai are evoluţiile sigure de altă dată. Gigi Becali îl acuză pe Mihai Bălaşa că ar avea probleme inclusiv cu viaţa extrasportivă: “Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică. Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau. Se întâmplă ceva. Probabil sunt prieteni toți, am văzut eu, toți ăia patru, Coman, Tănase, Bălașa și Benzar, stau tot timpul împreună la masă. Trebuie verificat ce fac și în timpul liber. Cred, nu știu, e ceva în neregulă”, a declarat Becali.

De ce i-a criticat Becali pe Nedelcu şi Bălaşa. Junior Morais, Mihai Bălaşa şi Dragoş Nedelcu în meciul amical de fotbal dintre Colţea Brasov şi FCSB, desfăşurat pe Stadionul Carpaţi din Braşov
De ce i-a criticat Becali pe Nedelcu şi Bălaşa. Junior Morais, Mihai Bălaşa şi Dragoş Nedelcu în meciul amical de fotbal dintre Colţea Brasov şi FCSB

După ce a fost criticat de Becali, Mihai Bălaşa a avut şi un răspuns pentru acesta: “Ce se poate vedea? Sunt cele 90 de minute, plus ceea ce facem public pe rețelele de socializare și în interviuri. Dar ceea ce faci cu adevărat în interiorul vestiarului, ceea ce faci când un coechipier are nevoie de tine, ceea ce faci când un antrenor te pune în dificultate, aceste lucruri sunt știute doar de cei care le trăiesc. Iar aceste lucruri nu sunt uitate de colegi”, este mesajul prin care Mihai Bălașa s-a apărat după atacul lui Gigi Becali.

De ce i-a criticat Becali pe Nedelcu şi Bălaşa. Fundaşul central are 23 de ani şi o cotă de piaţă de 1.500.000 de euro, iar Nedelcu are 21 şi e cotat la 1.3000.000 de euro.