Life

De ce i-a dat papucii Eva Zaharescu lui Ștefan Manolache! Secretele întunecate ale Don-Juan-ului dâmbovițean

Ștefan Manolache este, fără discuție, unul dintre marii cuceritori ai showbiz-ului, reușind să facă ”victime” pe bandă rulantă între frumusețile lumii mondene de la noi, iar printre domnișoarele care i-au cedat farmecelor fiind și Eva Zaharescu.
22.09.2021 | 12:19
Ștefan Manolache e un adevarat Don-Juan Fotomonatj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația cu Eva Zaharescu s-a terminat însă abrupt, după ce între fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache totul începuse sub auspicii cât se poate de bune, iar Don-Juan-ul lumii mondene părea că s-ar fi liniștit.

De ce s-au despărțit Eva Zaharescu și Ștefan Manolache

FANATIK a aflat că între Eva Zaharescu și Ștefan Manolache relația începuse să scârțâie de ceva vreme deja, iar atenția cu care o trata pe frumoasa fiică a Andreei Berecleanu dispăruse. E adevărat, existau motive cât se poate de întemeiate.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Ștefan Manolache era, să spunem, distras de alte prezențe feminine, iar acest lucru ar fi deranjat-o, așa cum era de așteptat de altfel, pe frumoasa Eva Zaharescu, tânăra așteptându-se, probabil, la o relație… exclusivă.

Astfel, în urma unor discuții purtate cu sinceritate, cei doi au decis, de curând, să pună capăt relației pe care o aveau, cu atât mai mult cu cât Ștefan Manolache nu ar fi părut prea dornic să fie iertat, pentru că ar fi călcat strâmb față de fiica Andreei Berecleanu.

ADVERTISEMENT

Ștefan Manolache și-a asumat, imediat, o nouă relație

Dezobișnuit probabil să petreacă prea mult timp singur, Ștefan Manolache și-a asumat imediat o nouă relație după ce a fost părăsit de Eva Zaharescu.

Iar tânăra pe care a cucerit-o recent, Andreea, una dintre divele remarcate pentru frumusețea afișată cu generozitate și în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, încântată de atenția lui Ștefan, pare să se simtă minunat alături de Don-Juan-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Astfel, Andreea, fosta iubită a lui Cristian Marinescu pe perioada filmării show-ului de la Kanal D, și Ștefan Manolache par să împărtășească momente minunate, cei doi fiind, de curând, într-un adevărat turneu prin țară, în doi, bucurându-se de momente romantice.

Iar de vizitat, conform postărilor făcute de cei doi pe conturile lor de socializare, au vizitat Sibiul și alte orașe, oprindu-se, evident, la Iași, locul de baștină al lui Ștefan Manolache, zona cu pricina fiind vizitată, în ultimii ani, de toate cuceririle sale.

ADVERTISEMENT

Și, cum Andreea pare să adore câte o ședință foto improvizată pentru fanii pe pe Instagram, căpițele de fân de la marginea Iașiului s-au dovedit a fi perfecte.  Ștefan Manolache a avut, probabil, destul de mult de muncă pentru a surprinde cadrul perfect pe care focoasa fostă concurentă de la Puterea Dragostei să îl împărtășească fanilor ei, nu puțini la număr. Dar, la o adică, ce sacrificii nu se fac pentru… dragoste?

Ștefan Manolache ”a înșirat” vedetele de pe la noi

Ștefan Manolache este, pare-se, un cuceritor pur-sânge. Atenția asupra tânărului din Iași, moștenitor al unui adevărat imperiu financiar ridicat de tatăl său, a fost atrasă în momentul în care a cucerit primele frumuseți din showbiz-ul românesc.

Printre acestea se numără nume precum Ioana Grama, influencerul care a fost la un pas să îi devină soție (despărțirea fiind provocată de, evident, infidelitatea lui) sau Silvia, câștigătoarea finalei emisiunii Bravo, Ai Stil, în 2018.

Doar că Ștefan Manolache a prins gustul domnișoarelor (sau doamnelor chiar) celebre din showbiz, așa că și-a găsit locul ideal de unde să arunce ”nada” potrivită: televiziunea. Și, debutând pe micile ecrane la mainalul de la Antena Stars, a făcut câteva cuceriri printre colegele sale pentru ca, apoi, să se ”arunce” în brațele frumoasei Andreea Antonescu, artista care, încă, nu a reușit să divorțeze de soțul ei, Traian Spak, stabilit în America.

Relația lor, una din care nu au lipsit momentele tensionate, s-a terminat după câteva săptămâni de iubire pasională, pentru ca Ștefan Manolache să ajungă în brațele unei alte domnișoare cunoscute, Alexandra Ardelean, cea care, de altfel, i-a dăruit și o fetiță pe care a și botezat-o de curând. Doar că, înainte ca fetița lui să se nască, Ștefan Manolache a fost părăsit, pe motiv de infidelitate (din nou) de cea care urma să devină mamă.

A urmat, evident, Eva Zaharescu, ”perla coroanei” cuceritorului. Nici această relație nu a fost lipsită de tentații și, acum, ”Prințișorul taxiurilor”, cum mai este poreclit Don-Juan-ul, a ajuns în ”gheruțele” Andreei de la Puterea Dragostei.

Secretele întunecate ale lui Ștefan Manolache

Succesul lui Ștefan Manolache în rândul doamnelor și domnișoarelor este incontestabil. Dar ceea ce este interesant este faptul că, atunci când vine vorba de el, poate fi exemplificată ideea că fetele sunt atrase de băieții răi.

Pentru că, de-a lungul timpului, cuceritorul vedetelor de pe la noi a cam avut probleme cu legea din postura de băiat rău. Chiar foarte rău, am putea spune, în spatele lui fiind câteva dosare penale și cercetări în cazuri cel puțin dubioase.

Astfel, cu ceva ani în urmă, Ștefan Manolache devenea ”celebru” în Iași, după o ceartă cu un taximetrist. Ceartă care s-a soldat cu câteva împușcături și o condamnare de un an, cu suspendare.

Dar, de parcă asta nu ar fi fost destul, Ștefan Manolache a mai avut o ieșire nervoasă, cu ceva timp în urmă, și a intrat cu mașina în poarta unui alt bărbat pe care îl acuza că l-ar fi înșelat cu un calculator.

Incidentul cu pricina venea, culmea, după ce încercase să părăsească România, fiind oprit la graniță de ofițerii de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate, cei care îl cercetau și într-un dosar în care atenția era asupra unor droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT