Life

De ce îi este mai ușor lui Costi Ioniță să lucreze cu artiști internaționali: „Ai noștri sunt mai aroganți”

Costi Ioniță a e explicat de ce îi este mai ușor să colaboreze cu artiști internaționali. Producătorul consideră ca aceștia sunt mult mai dispuși să învețe.
05.07.2022 | 11:28
De ce ii este mai usor lui Costi Ionita sa lucreze cu artisti internationali Ai nostri sunt mai aroganti
Costi Ioniță a dezvăluit motivul pentru care preferă să colaboreze cu artiști interbaționali. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță a colaborat de-a lungul anilor cu cei mai mari artiști ai lumii și de două ori a fost nominalizat la Premiile Grammy. Susține de fiecare dată că este un adevărat patriot, însă recunoaște că i-a fost mai ușor să lucreze cu oameni din America.

Costi Ioniță a dezvăluit motivul pentru care preferă să colaboreze cu artiști din afară

Invitat în emisiunea Vorbește lumea, Costi Ioniță a explicat care este diferența dintre artiștii din America și cei din România. Artistul și-a făcut un renume peste ocean. A colaborat cu cei mai mari soliști ai lumii, printre care Shaggy  Mohombi și Faydee, iar piesele sale se aud până în Asia și Africa.

ADVERTISEMENT

Totuși, din punctul său de vedere, artiștii internaționali sunt mult mai dispuși să-i asculte sfaturile, spre deosebire de cei autohtoni. Când vine vorba de soliștii români, producătorul a lansat piese alături de Loredana Groza, Culiță Sterp și Vlăduța Lupău.

„Ai noștri sunt mai aroganți. (…) La început n-am fost cunoscut, între timp, am devenit ceva mai cunoscut în lumea lor. Dar, pentru început, totuși, ascultau. Aveau chestia aia de ego jos.

ADVERTISEMENT

Poți să asculți, ca să-ți vină informația. În momentul în care tu te opui și spui, ‘Bă, lasă-mă, că sunt eu deștept’….”, a declarat Costi Ioniță.

Totodată, Costi Ioniță, care a fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, susține că americanii au o inteligență nativă și înțeleg cum trebuie să obțină succesul. De altfel, producătorul ține foarte mult la ce transmit piesele pe care le scoate, deoarece nu vrea să le dea oamenilor o energie negativă.

ADVERTISEMENT

„Băieții ăștia sunt chiar inteligenți. Au o anumită înțelepciune nativă. De aia și ajung sus. Există o stea în frunte. (…) La orice nivel ar fi, sunt și conștienți de anumite lucruri.

Care nu sunt conștienți, mor. Acest succes este, totuși, energie”, a adăugat Costi Ioniță.

A fost Costi Ioniță părăsit vreodată?

În cadrul aceleiași emisiuni, Costi Ioniță a fost întrebat dacă s-a întâmplat să fie părăsit vreodată de o femeie. Fostul membru al trupei Valahia a dezvăluit că întotdeauna relațiile lui s-au încheiat cu acordul ambilor parteneri.

ADVERTISEMENT

„Da, că am vrut eu. Adică, a fost o chestie de comun acord”, a recunoscut Costi Ioniță.