Fotbal intern

De ce îl iubeşte Gigi Becali pe nepotul Vasi: “Ştiu toate laturile lui”

25.05.2018 | 22:10
De ce il iubeste Gigi Becali pe nepotul Vasi Stiu toate laturile lui

De ce îl iubeşte Gigi Becali pe nepotul Vasi Geambazi, cel pe care l-a trecut în acte drept patron la FCSB şi pe care l-a desmenat conducător al clubului în momentul în care Răzvan Burleanu a câştigat alegerile de la FRF, iar Becali a anunţat că s-a retras din fotbal.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Vasile Geambazi vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali: “Pentru că știu multe laturi ale lui pe care lumea nu le știe. Nu am nimic cu ziarele, dar, din păcate, în România, cum e vorba aia „Nu lăsa adevărul să strice o știre bună”? În perioada în care Gigi a fost arestat, eu am urmărit știrile pe trei televizoare acasă, aveam un calculator, trei monitoare, pe unul aveam Realitatea TV, aveam Antena 1, aveam RTV…

De ce îl iubeşte Gigi Becali pe nepotul Vasi: “Am fost la procese”

Eu, dacă știam totul despre Gigi, am fost la toate procesele, am văzut rechizitoriile din dosare, știam exact povestea și veneau tot felul de indivizi la televizor care-și dădeau cu părerea în emisiuni de doi lei, pe la opt, nouă, zece noaptea și live, și analize… analize pe nimic, fără să zică unul dintre ei ceva adevărat. Erau numiți „specialiști” fără să știe nici măcar unu la sută subiectul. Eu știu subiectul, știu ce a făcut Gigi, are și el problemele lui, da? A avut și el defectele lui, dar să nu uităm altele… În „Gazeta sporturilor” a apărut un articol, cum a distrus Gigi Becali pe Steaua și acolo erau enumerate numai faptele negative. Că i-a vărsat vin lui Găinușă sau Huidu în cap, că l-a înjurat pe Malonga Parfait sau cum îl chema pe ăla la un meci cu Dinamo, că a trimis bodyguarzii să bată galeria… Păi stați puțin, dar 11 ani de calificări consecutive în Europa vi se par ușori? De ce doar bile negre? Justiția cum e? Balanța aia frumoasă cu doamna legată la ochi și ea e judecătoarea, nu? Păi nu poți să faci așa ceva”, a spus Vasile Geambazi pentru FANATIK.RO.