Sport

De ce îl preferă MM Stoica pe Ștefan Târnovanu în faţa lui Andrei Vlad: „Eu am două probleme cu portarii!“

MM Stoica a explicat motivul pentru care Andrei Vlad a pierdut postul de titular la FCSB, explicând ce nu îi place să vadă la un portar în general și ce face în plus Ștefan Târnovanu.
29.06.2022 | 09:15
De ce il prefera MM Stoica pe Stefan Tarnovanu in fata lui Andrei Vlad Eu am doua probleme cu portarii
De ce îl preferă MM Stoica pe Ștefan Târnovanu în faţa lui Andrei Vlad. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” consideră că un portar nu trebuie să aibă un joc de picior bun, pentru că treaba lui este să dea siguranță echipei, nu să iasă în evidență.

De ce îl preferă MM Stoica pe Ștefan Târnovanu în faţa lui Andrei Vlad

MM Stoica a explicat de ce îl preferă pe Ștefan Târnovanu în fața lui Andrei Vlad, dezvăluind și motivul pentru care „Messi al portarilor” a fost scos din poarta FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„Eu am două probleme cu portarii: prima este mentalul și orice face se vede și bune și rele, iar de regulă se scot în evidență cele rele.

Și doi, nu vreau un portar care să fie bun cu piciorul, Vlad e foarte bun cu piciorul, de-asta a și pierdut poarta, pentru că a fost mult prea încrezător în el”.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau un portar care când are mingea la picior să o dea cât mai departe. Mie Ederson nu mi se pare un portar în primii 30 din lume. Pentru mine un portar trebuie să fie discret. Sczeszny era o vedetă, Oblak e o vedetă?

Mă bucur când îl văd pe Târnovanu că dă mingea departe când îi vine, chiar dacă o dă în out. Pentru mine nu e bine ca un portar să fie tatuat sau vopsit cum e Ederson, are tatuaje peste tot”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Târnovanu a ajuns întâmplător, Gigi a insistat pentru el!”

MM Stoica a continuat și a dezvăluit faptul că Ștefan Târnovanu a ajuns la FCSB la insistențele lui Gigi Becali. FANATIK a realizat un interviu amplu cu portarul „roș-albaștrilor” chiar în momentul în care semnase cu FCSB.

„Ederson nu e portar pentru mine, pentru că vrea să iasă mult prea mult în evidență, iar la un portar nu e bine să fie așa.

ADVERTISEMENT

Târnovanu a ajuns întâmplător, doar Gigi a insistat pentru el și a spus că o să fie portar. E meritul lui Marius Popa care a lucrat cu el mult. E diferit față de Vlad”.

„Mie îmi place că avem patru portari în pregătire, cel mai mic are 1,91, cel mai mare a sărit de 2 metri”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT